Indiana Jones

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Indiana Jones (født år 1030 e.kr.) er en tysk-polsk busemannjeger. Han ble født av en gal kenguru med rabies og kols i Indre Mongolia. Faren hans er en sydpolsk lærer som blant annet lærer.

Jones begynte sine studier i Kautokeino i Norge. På den tiden var det ikke vanlig å være busemannjeger, men Indy ville. Faren protesterte høylytt, men Indy svarte med å prompe sånn at hele verden ble forgiftet. Dette var grunnen til klimakrisen. Indy studerte i 112 år, før han fikk sitt avgangsvitnemål. Men på avgangsvitnemålet sto det bare at Indy er en stor bæsj med prompemanerer. Årsaken til dette var at professoren som skrev det, hadde dobbelt downs-syndrom. Mens Indy holdt på å banke opp professoren med dobbel downs, kom MacGyver og løste hele saken med binders og Gaffa-teip. Etter dette har Indy og MacGyver alltid møttes på søndagskvelder for å spille bowling i bakgården til Jones.

Inni huset til Indy flyter det urin og sperm i badekaret, dassen, vasken, overalt. Det er fordi Indy hadde en fest med fulle elefanter en gang da han var tolv år gammel. Alle elefantene ble kåte, og så gjorde de snuskete ting som Indy ikke har sett på. I et intervju med Aftenposten sa han at han alltid har hatt traumer etter det som skjedde. Jones har også vært på nordpolen med elefantene, der hadde de grøt party. Alle elefantene døde desverre av kulden. Men Jones kom seg ut i live.

Jones har også forbindelser med Brad Pitt, George Clooney, Han-Solo, Donald Duck, Fantomet, julenissen, dinosaurene, Norge, Garfield, pølse og grøt.

Han har medvirket i en rekke filmer, bl.a:

  • Putti Plutti Pott
  • Gone with the Wind
  • Star Wars
  • MacGyver
  • Postmann Pat: The Movie