Indianer

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Indianer.[rediger]

En indianer skyter så bra med pil og bue . At skytter han mot høyre og ikke flytter på seg , treffer han seg selv på venstre side 10 minutter senere. En vanlig selvmords metode. Det er derfor vi ofte sier : Jeg skal tenke på det i 10 minutter.

En gøyal type . Dessverre utryddet vi de for lenge siden , og det er derfor vi liker de så godt nå. Indianer var helt ukjent helt til 1576 da cowboyene dukket opp . Og som alle vet er det ingen cowboy uten en indianer .

 • Det gikk fint i starten , men indianerne mente de hadde rettigheter som de ikke hadde . De ville ha mat , vann , og et god sted å sove.
  Hva bygger dere do for og drite inne . Hvite mennesker er syke . Syke sier jeg.

Det førte Slikt kunne ikke den alminnelige cowboy akseptere og i 1645 brøt indianerer krigene ut .

 • Da en tøff indianer ved navn Bull vågde og sitte seg ned der han ville .

til et enormt våpenkappløp. Indianerne skaffet seg pil og bue med sugepropp og fikk rask overtaket. Mange cowboyer holdt på og gi opp. Heldigvis fant noen smarte cowboyer opp eiendomskatten , som indianerne ikke klarte å betale. De ble derfor rettmessig jaget vekk fra landet deres i 1797 , og rett inn på avrusingsklinikker ( Se St. Helena. ) . Der de fikk den hjelpen de trengte , å ingen har sett en fjær siden.

        Indianer krigsrop du har kasje hår at indianerene roper aaaaaaauuuuuoououououououououoaaoaooaaoaoaooaaooaoa!!!! Når de skal krige men det er en stor feil der de roper aaaaauauaauauauuauauauaaoaaoaoaooaoaoaoaoaoaoooooooooooaaoaoaoaoaoaooaaooaoOoaøøæøø!!! Når pcen ikke virker foreksempel dårlig 4g