Indie rock

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Indie rock er det vi kaller emoenes hiphop. Det er de kule rockerne, gangsther rockerne, som hører på indie. Man kan derfor si at indierock er rockens hip hop.

Indieband synger som oftest om hvor deprimerte de er, hvordan de vil kutte seg, og hvordan livet suger maksimalt. Noen personer finner denne musikken fengende, og liker å kutte seg i takt med beaten til musikken. Indie rock sprer seg som pest i befolkningen, og regjeringen kom nettopp ut med et innlegg om hvordan indie må stoppes. De mener at denne musikken vil føre til at hele ungdomsgenerasjonen blir deprimert, og at sykehusene vil bli oppfyllt av selvskadene ungdom.

Norsk ungdom[rediger]

Noen ungdom foretrekker også å høre på slik musikk på fest. Denne typen fest kalles indie-fest, og her røykes det weed i store mengder, og skalpeller flyter på bordene. Når slik ungdom prøver å sette på denne musikken på vanlige fester blir de buet ut av rommet.

Allikevel kan denne musikken være bra for dem som ikke har det så lett. Musikken kan også være avhengighetsskapende, føre til endret klesstil, personlighetsforstyrrelser o.l. Det annbefales derfor å holde avstand fra personer som lytter til denne musikken ettersom de kan være svært dårlig innslytelse på miljøet rundt.

Se også[rediger]