Innlandet

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Innlandet er et land i Norge. Innlandet består av fylkene Oppmark, Løiten og Arbeiderpartiet. Andre land i Norge er for øvrig Utlandet, Syden og Sameland.

Styresett[rediger]

Innlandet er styrt av Bjørn Dæhlie. Dæhlie var en stor drivkraft for å få OL til hovedstaden Lillehammer i 1994. Overraskende tok han selv OL-gull i skibryting, men ble seinere diska på grunn av for stort inntak av julebrus etter konkurransen. Grunnen til dette var selvsagt at det ikke er lov å drikke julebrus etter 13. januar.

Partimessig har Innlandet følgende sammensetning på nasjonalforsamlinga: 140 % AP, 30 % SP og minus 10 % Kystpartiet. Nasjonalforsamlinga kalles "Den røde plass" og befinner seg i Moskva på grunn av utflagging. Det er sju medlemmer i forsamlinga, og alle opptrer under dekknavn. Dette fordi det er vedtatt at det skal holdes hemmelige valg.

Thorbjørn Jagland forsøkte å melde innlandet inn i EU, men søknadsblanketten ble til slutt sendt til Utlendingsdirektoratet. Siden har ingen sett verken blanketten eller Jagland, men det antas at Jagland nå sitter i konsentrasjonsleirGrini.

Befolkning[rediger]

Befolkninga i Innlandet består av 20 % elger, 20 % tømmerhoggere, 30 % bønder, 10 % gudbrandsdøler og 20 % elger. Det bor til sammen 748 personer i Innlandet, 120 000 hvis en teller med alle som er i slekt med andre innlendinger.

Geografi[rediger]

Innlandet har et areal på 30 000 000 m3 skog og 400 fjelltopper. Det høyeste fjellet heter visstnok Galdhøpiggen, men siden ingen har kommet ned fra fjelltoppen i live har dette aldri blitt bevist. Den største byen heter Jutulhogget og er opphav til det lokale dialektuttrykket "Rætt borti høgget". Innsjøen Mjøsa er den største i Innlandet og kan sees fra hele landet. Derfor er det samma hen i væla en innlending bor.

Næring[rediger]

Innlandet eksporterer tømmer, bønder, olabiler og kommunister. Største importartikkel er penger. Største handelspartner er Utlandet.