Iran

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Hello America! May god bless you all!»

- Forvirret rockeband om Iran.


Iran eller iRan er et av de eldste produktene av apple. Det var meningen at de skulle ha et eget land med bare iProdukter.

I Iran finnes det tre folkeslag, persere, kurdere og aserbadsjanere.Iran er et land som ligger i det indre asia, og grenser blant annet mot Langtvekkistan og Bortgjemtistan. Til tross for sin beliggenhet er landet et av verdens fremste velferdsland med skyhøye lederlønninger som alle er missunelige på. Iran har også møtt stor mostand fra USA, som lenge har planlagt et atombombeprogram mot Iran, noe som bergrunnet med at 100% av befolkningen er muslimer, disse planene har møtt stor motstand fra blant annet land som Pakistan og Irak.

Historie[rediger]

Landet ble konstruert av den afghanske keiser Milad freestyler 1902 da stammesamfunnet i dagens Iran var på nippet til sammenbrudd. Senere har Iran kommet seg, da de har funnet slaverihandel, sild, bananer og asbestkilder i fjellet. Iran er et yndet feriemål for fattige mennesker fra hele verden. Med sin liberale afghansk regjering er har Iran kommet seg ganske fram i utviklingen. Uten afghanere har ikke iranere hatt sjans til å bygge samfunnet.

Dette er et ordtak som sies mye i Iran[rediger]

Hysj, ro deg ned, ned på kne, se på det,oh yeah!!! baybe!!!

Den som kommer først til amerika, får sprenge seg selv først

Smerte skal lære naken kvinne og få på seg klærne

Den som ler sist, er mannen i huset

Import og eksport[rediger]

Import

Afghansk mynde blir importert fra Afghanistan, siden den lokale Iranian Sheperd er stygg. Og de importerer også mye uran fra Uranus.

Eksport

Kaviar, jenter til Dubai,Hjern til Europa, olje-baserte hudkremer, Iranian Sheperd (Polen er aktiv i importeringen av denne hunderasen)

Nylig har de også begynt å selge Uran til sine venner i Midtøsten, Jordan, Syria og Saudi Arabia. Dette er fordi Iran er et snilt folk som vil at alle muslimer skal ha mer en nok strøm. Iran ekspoterer også små MacGyver'e til alle land som er kule nok til å ha en egen MacGyver!

Språk[rediger]

Iransk er en avart fra det sør-amerikanske språket Quetzla, som har sin bakgrunn i Norge at det går underjordiske tunneller fra Teheran til Amazonasjungelen. Språket ble opprettet av Tor den tvilsomme, keiser av komunist land.


{{Mal:Land i kukisk

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!