Isaac Newton

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Eplet faller på Isaac Newton

«Liten plagsom dritt rotte»

- Kjell Magne Bondevik om Isaac Newton

«Plagsom liten rotte fjert»

- Isaac Newton om Kjell Magne Bondevik

Isaac Newton (født 1.1.1844), sønn av Henrik Ibsen og Gus Hansen. Han var prinsen av England helt til Henrik fikk et midlertidig dødelig hjertestopp. Dette førte til at han og Gus ble kastet ut av slottet etter en skilsmisse mellom Ibsen og Hansen.

Historie[rediger]

Isaac gjorde det ikke bra på skolen. I senere tid har ingen av lærerne hans noen gang blitt funnet igjen. Etter skolen begynte han å leve i skogen. Her lærte han om norske kongler, elger, ulver og naturlig norske tigre. Han så aldri en tiger, men var alltid redd for å møte en. Dette førte til at han en gang tok feil av sønnen sin og en tiger mens han holdt en kniv. Senere ble han offer for en dyr rettssak. Etter denne store tabben stakk Isaac av og ble benådet av Kongen av Luxembourg og vant 5 dollar i Lotto.

Isaac Newton ble landsforvist fra Luxembourg i 1892, da han kalte Kongen for en Eplefjomp fordi han ikke ville innføre Newtons lover i kongeriket. En antar at Isaac Newton da emigrerte til Polen, og inngikk en pakt med Warszava.

I senere tid har også flere historikere betvilt hans seksuelle legning, som hittil har gått upåaktet hen. I en nylig oppdaget side av Newtons notatblokk skal det være påskrevet med usynlig blekk "Jeg liker å kose med gutter" påfulgt av en serie tvilsomme skisser og karikaturer. En av disse viser angivelig den franske matematikeren Descartes i fri utfoldelse med Leibniz, men det diskuteres hvorvidt dette egentlig er det første utkastet av Philosophiae Naturalis Principia Mathematica. Det er i hvert fall ingen tvil om at Newton hadde en ualminnelig fiksering på Adamsepler og innsåpede "look-a-likes" av Paven i Roma. Dette er underbygget av Newtons hittil udokumenterte læresetning om saunaer.

"I S (se: saunaen) er X en konstant ukjent, med mindre Y forekommer og håndklærne blir *Wr. I så fall vil Y tilsvare X=3, hvilket tilsier at enhver av heterofil oppfatning burde forlate S umiddelbart."

Denne læresetningen gikk tapt ved kremasjonen av Newtons resterende legeme, sammen med en en del annet lommerusk. Professor i History of more Dubious Science i Birmingham hevder imidlertidig at tesen ble adoptert av Finland i 1728, og nå blir praktisert av en håndfull individer i Heikki-ordenen - en gruppe lavtlønnede, grovbarberte finner. Den nå arbeidsløse tidligere presidenten i USA, George W. Bush, har tidligere uttalt at "Heikki-ordenen står for alt som er rett her i verden" men etter dette har emnet sjelden stått på dagsorden. På baksiden av den nylig oppdagede notatblokken til Isaac Newton gjør imidlertidig sistnevnte klart én ting:

"Alt er relativt"

RobinsonEkspedisjonen[rediger]

Isaac ble med i RobinsonEkspedisjonen 2007 og ble etter kort tid stemt ut som en plagsom liten rotte. Han begynte da å grine og satte seg under et tre. Da falt et eple ned i hodet hans og han oppdaget sentrifugalkraften. Han solgte sentrikraften til en kompani med navn Microsoft som senere oppdaget hvordan du søpler til levende søppel. Etter dette fikk han tittelen Sir av ei heks fra Skottland og folk brukte etternavnet hans til å måle kraft med.

Måle kraft med Newton[rediger]

1. Ta navnet Newton og heng det opp i lufta. 2. Heng så på Newtonet og vent. 3. Hvis du detter ned har du 1N (newton) klarer du og holde fast har du 2N. 4. For å få 3N må du holde fast i tre minutter, 4N for 4minutter osv...

Død[rediger]

Isaac Newton døde i 1727, under Mystiske Omstendigheter. Mystiske Omstendigheter var tittelen på en av 1700-tallets største spenningsfilmer, og Newton var invitert på førpremiere. "Direkte dødsårsaker" er beskrevet i oppslagsverket Portal som "inntreffende livsbetruelser av avjørende natur", men hvordan Newton døde er hittil ukjent.