Islam

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Strek.jpg The Strekman was here.

Denne artikkelen har blitt maltraktert av selveste Strekmannen. Dette er en stor ære for både Ikkepedia, og artikkelens forfatter.


مالإسلا
Islam
al-ʾislām مالإسلا
Islam
Islamssss.png
(flagg)
Islam123.png
(våpenskjold)
«9/11,تسعة عشر»
Hovedsteder Mecca, Thebes
Største byer New York, Udir,سنيني
Innbyggertall 999,999
Offisielle språk Arabisk,sunni og jidah
Styreform Terrorisme, Monarki
Diktator: Admiral Ackbar
Vise-diktator: Uncle Osama
Selvstendighet År 0 fra USA's statsminister Barack Osama
Avhengig av
Uavhengig av
Valuta Svartebørs
Tidssone Litt bak Russland, men mange timer foran USA
Nasjonaldag 7.August
Landkode
Toppnivådomene USA
Nasjonalsang:
«Death to america!»

«We will make the islam into devil USA!»

- Gadaffi om Islam

«If the people want kebab, give it to them!»

- Suleiman om Islam

«معا يمكننا أن قتل الروح المعنوية الامريكية بمساعدة من قنبلة!»

- Osama Bin Laden Islam

«All hail the muslim brotherhood!»

- Assad om Islam

«En vis man med navn Qinglaos-yingping sa:"aldri dra til Syria uten våpen!»

- Wangtsiz om Syria

«Alt dette er ment for spøk!»

- Eier av artikkel om Lesere

Historien bak islam[rediger]

Islam eller Islasm er en av de store verdensreligionene, ingen vet når religionen islam startet, men noen professorer har en teori om at islam startet i Arabia/Arabida eller Egypt/Egyptis. Den store profeten Muhammed var en av de kjente heltene for denne religionen. Islam blir basert på troen på Allah , slik han har vist seg gjennom teksten i Korananen, og på profeten Muhammeds eksempel Hadith og sunni, som han lærte andre på den arabiske halvøya fra omkring 610. Muslimer regner ikke profeten Muhammed som islams grunnlegger, men som han som gjenreiste og fullbrakte den opprinnelige religionen, slik denne ble formidlet til menneskene gjennom en lang rekke profeter, som er Adam, Abraham, Jesus og torarin .

Islam[rediger]

regnes som en av de voldelige religionene, og i likhet med terror er islam en jihadistisk religion. Muslimer tror på Allāh. gjennom jihadist Rashid viste den hellige jihad boka seg for Muhammed og da viste Rashid at Muhammed var Allāhs siste Jihadist. Kebab og tyrkiske vaffler danner grunnlaget for islam. Historien til islam blir preget av erobringer helt siden kong Erabrikab I's dannet Vanid Khalifaet ble islam spredd ut over de tre hellige land (Syria, Iraq, Saudi Arabia) mange mener også at krigslederen Gondan Raba startet islams gullera etter å ha slått Abraham den førstes arme ved slaget i Mosilla, Nåtidens lebanon. Mange spekulerer også at islams røtter stammet fra Lybia der den såkalte Kongen av Dunja og Kamhjesh mosul Egypt under neglene der mange sier kongen startet en forenings kampanje for å lage den ultimate "Islamiske Republikk". Dessverre ble kongen henrettet av Julius Romulus fjerde keiser av Roma og Pantello i 14 AD i Kishnaglerabi (Nåtidens Nord-Libya).