Jahn Teigen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Jahn (Fuck yeah)Teigen ble opprinnelig døpt Jahn Mohammed men det ville ikke faren hans ha noe av. Familien ville ha han vekk, men faren likte ikke det Jahn drev på med så han tok selvmord. Han så ikke noen logikk i at han skulle ha Mohammed som etternavn når familien verken var muslimer eller arabere. Han er som regel norsk visesanger på heltid og uforbederlig og hard rock artist. Han har tidligere vært med i ABBA men er også kjent under pseudnymet Jonas Lie. vestfolding av rang. Teigen er halvt tysk og sliter med potetskrekk. Han slo igjennom sammen med bandet sitt kartoffelknödel og sangen ich habe nich kartoffel i en alder av 666. Med sin komiske gruppe Prima Vera som også er kjent med sangen in da club har Jahn Teigen briljert i musikkonkurransen Melodi Grand Prix i en uforglemmelig skjellet-habbit. Han fikk en velfortjent sisteplass, med solide 0 poeng. Nå bruker han tiden på å skrive ny låter som for eksempel Kartoffel ich habe nicht. Han er også leder for mc klubben Kartoffel Riders. Bandet hans mistet nettopp gitaristen sin og det ryktes i at Bjørn Eidsvåg skal ta over med munnharpe. Han liker egg med promp.

Han er meget godt likt i sin hjemby, Tønsberg, men foraktet og avskydd i resten av verden. Hans mor er blant de eneste igjen som setter ordentlig pris på han, men til og med hans egen kone har forlatt han da hun har gitt opp håpet.

Han sa til Se og Hør i 2002 at han regelmessig banga Rita Ottervik. Det skapte politisk kaos i Trondheim, og Rita Ottervik ble nesten tvunget til å gå av som ordfører, inntil Jens Stoltenberg gikk ut i media og støttet bangingen.

Teigen har brukt mye penger for å få sitt karakteristiske utseende, gjennom å kjøpe mye røyk.

Teigen er også en verdenskjent terrorist, spesielt kjent for sin sang Min Første Kjærlighet som var signalet for Al quaidas teroristangrep den 9. i 11. han hadde også en karriere som fotballspiller i brann, men den stoppa med at han spiste for mye pølser. Han er også allergisk mot Sprøstekt løk, kunstgress, gaffler, og Erna Solberg. Han er mest kjent som sin Gollum rolle i Hobbiten. Han slutta med sang helt til han fant ut selv at han var DÅRLIG til å synge og at han var allergisk mot mikrofonen i tilleg. og så fant han ut at sønnen hans feite kåre hadde bedre sangstemme en han

Lignende personer er:

  • vår kjære statsminister Erna Solberg
  • Kloakk rotta
  • do draugen
  • Gollum
  • Fanthomas
  • Mikke Mus[[1]]
  • THE penisman
  • og sist men ikke minst hestepenisen!