Jens Stoltenberg

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Jens i aksjon
Jens før nyttårstalen

«Hvem som er statsminister i Norge for tiden? Jeg kan ikke gi noe konkret svar her og nå ... men jeg skal selvfølgelig se nærmere på saken.»

- Jens Stoltenberg

«Det var en gang svensken, dansken og nordmannen som kranglet om hviket land som hadde best kirurgitilbud; "Svensken sa; I vårt land, var det en mann som mistet en arm, men vi bare henta en robotarm og festa på". "det er da ingenting," sa dansken. "I vårt land var det en som mista begge beina, og fikk nye robotbein". "Det er heller ingenting" sa nordmannen. "I vårt land var det en fyr som mista hodet, og vi sydde på en blomkål før han ble statsminister!"»

- Ukjent Ikkepedianer som liker blomkål

«Det var noe rart med måten han ville vi skulle kalle han "Pappayooooooooo" og "Store Jens" mens han dro ned buksa si. Vi måtte love å ikke si noe til mamma og pappa eller Mullah Krekar»

- Clint Eastwood om Jens Stoltenberg

Jens Stoltenberg gikk til massivt innkjøp av frukt, av uvisse grunner, etter Angela Merkels besøk i Oslo.
Hvilken Jens vil du ha?
Jens lyver om valgets løfter.

Jens Stoltenberg (Pikenes Jens, Bulke-Jens eller Stolt Jensemann Bergminister) er en slags mann, født 1939, samme år som sin far Thorvald Stoltenberg, han har i tillegg arvet farens snøvlende talemåte. Selv om artikkelen er halvveis nedlatende mot hans far, har han aldri gjort noen feil i sitt liv. Ellers ville Jens tatt all lærdom. Etter en noe mislykket karriere som eplekjekk gigolo hvor han benyttet kunstnernavnet Pikenes Jens bestemte Jens Stoltenberg seg for å prøve seg som politiker.

Lene kan jeg bome en joint.[rediger]

En tid der imellom var han ivrig til å gjennomføre forbrukertester av nye produkter. Hasj var blant det som falt best i smak. I en blindtest ble så fascinert av å kna puppene til Lene Alexandra at han ville gifte seg, men det gikk ikke fordi han hadde for lite schtaaag.

Jens Stoltenberg under andre verdenskrig. Her måtte han gjemme seg i 5 år..
Jens Stoltenberg, men kanskje ikke slik vi kjenner han i dag.
Jens som tøffelhelt.

«Et barn er født i Jerusalem ... nei, faen...»

- Jens Stoltenberg synger julesanger, jula 2010

«HA! HA! Du slo deg! Å så bra!»

- En eller annen dust om Jens Stoltenberg etter at han traff Berlinermuren

«Magnus på 5,5 måneder, som er fra Lillehammer har allerede facebook konto. Akkurat som meg, er han addicted to likes»

- Nyttårstalen i skrivende stund

Øyensynlig var det muligheten til å kunne på uærlig vis sno til seg andre menneskers hardt opptjente penger som lokket. Ved å sikre seg en plass på stortinget ved å love fulle barnehageansatte innen valget i 1995 lå veien til statsministerposten åpen for Stoltenberg. Som den listige politikeren han er innså han tidelig at for å innta denne posisjonen må en fjerne all politisk motstand.

Vaskes rent med Arbeiderpapiret.[rediger]

I løpet av perioden 1996 - 2004 forsvant de fleste av hans motstandere i en prosess som nå er kjent som den store utrenskningen. Stoltenberg vil dø i fremtiden en gang som følge av en uheldig plassert kreftsvulst han pådro seg i Gerd Liv Valla episoden 2 år tidligere. VG opplyser at han er Statsminister, men man kan jo aldri stole på VG

Syltynne fakta.[rediger]

Stoltenberg og Espen Askeladden grunnla også turgruppen:

  • "Jeg fant, jeg fant! Vent, den har jeg mista!"
  • Og slik var og er Jens Stoltenberg kanskje en av Norges beste statsministere.


«Åh... det er han som sitter på slottet og snakker om krig, fred, politikk og penger og sånt... er det ikke?»

- Linni Meister om Politikk

«Stoltenberg? Er det han idioten som ikke valgte Gripen som sitt fremtidige jagerfly? Sverige og SAAB har hatt et ambisiøst og bredt tilbud.»

- Sveriges forsvarsminister om Jens Stoltenberg

«Stoltenberg? Er det den dyktige mannen som ikke valgte Gripen som sitt fremtidige jagerfly? There's still hope for USA's 53rd state! »

- USAs forsvarsminister om Jens Stoltenberg

«"Hva heter Statministeren" (Torsdagskvelden). Åh, det er.. nei det husker jeg ikke akkurat nå? Jeg har jo ikke bodd i Norge så lenge da..»

- Jan Thomas om Politikk

«Han er helt klart en dott. En kjempedott!»

- Tante Sofie

«Deres hus, hoteller eller slott brenner grunnet Force Majeur menneskeskapte klimaendringer. Logg inn straks på Facebook.»

- Den delen får mest ros av norske retorikk-eksperter