John Deacon

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
John Deacon på sitt beste (mest sexy).John Deacon[rediger]

John Richard Deacon (Født 3. Mars 1950 i Edinburgh) er omtalt av Freddie Mercury som tidenes største partyløve og rundbrenner. John Var bassist i bandet Queen i en liten periode sammen med Kong Harald og Queen Sonja. Han var medskriver av tidenes største og mest avanserte hut Bohemian Rhapsody. John var veldig glad i å ha sex med katolske jenter. Derfor har han så mange barn. For å kunne ta vare på så mange barn, må man kunne tjene en god del penger. Derfor tok han masse strøjobber utenom jobben som bassist. Rundt Rhapsod tidene på 70 tallet ble det spekuelert rundt at han var skaphomo, grunnet det lange håret hans, men for å motbevise dette, klippet han seg kort og dermed avblåste seg selv som sexsymbol over natta.


Familie[rediger]

John fikk sitt første barn Rickory Deacon ungdomskjæresten sin Bonnie Tyler i 1965 som 15 åringer. Bare to år senere, ble interessen hans for katolske skolejenter vekket og han fikk trillingene Terry, Jerry og Berry med Bernadett Trostowazki i 1967. I 1980 brøt han seg inn på en katolsk internatskole for å være sammen med den nye kjæresten sin og senere sin kone Catharina "Cassi" Croschtasia. De giftet seg ett halvt år etter innbruddet. Hun fødte barnet Reginald Bouler Deacon bare tre måneder etter bryllupet og dette gjorde Cassies hyperkatolske foreldre arge og sendte ut en skyhøy dusør mot John Deacon. Han, Cassie og Regi forlot Storbritannia og emmigrerte til Alaska. Der fikk han igjen fem barn på en peridoe på 19 år. Roy Finn, Andy Marvin, Erica Natalie, Arthur Lee og det siste barnet Emmah Harriet. Dagen Emmah ble født, fikk John en telefon at hans barnebarn Lisa hadde født ett barn i en alder av 14 år en sønn med navn Paul. ett barn og ett oldebarn på samme dag. Man antar at han har 3 barn til, men dette kan verken bevises eller motbevises.


Bassisten John Deacon[rediger]

Når han ble med iQueen, fant han raskt sin posisjon som den sterke lederen med den kraftige stemmen. Han ble til slutt for mye for bandet, selv om han hadde skrevet sammen med Queen Sonja noen av de største hittene til bandet, valgte Freddie Mercury å slå seg sammen med Deacons svigerforeldre om en stor dusør mot mannen.


Personlig[rediger]

Man kan mildt sagt si at John var og er en kåt kanin av dimensjoner. Ikke stort mer enn dette er han kjent for når det kommer til det personlige med mannen og privatlivet hans. Han skal ha spyttet på den røde løperen under besøket i Lofoten i 1973, fordi det var måseskit på matten og han hadde sett at spytt fikk måseskit til å etse bort på en av de første YouTubevideoene noe som ble motbevist rett foran øynene hans. Han skal ha en IQ på ett nivå mellom Forrest Gump og Albert Einstein. Noe konkret tall er ikke i finne Han skal ha slitt med fimose (trang forhud) helt til 18 års dagne hans på grunn av for intens håndkos som tenåring, men han fikk seg selv omskjært på en privat klinikk i Oslo. Nærmere bestemt; nedlagte Valkyrie plass stasjon