John McCain

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!

John McCain er et utenomjordisk vesen som lever på sennep og svisker. Han ble født den 3. august 1683 og blir beskrevet som verdens gamleste og mest rasistiske ape noen sinne. Faren Noah McCain misshandlet han allerede som 9 åring med piske og kniv. Fremdeles har John sår og arr etter misshanlingen fra barndommen. Han er steril, noe som vil si at han ikke kan få barn. Dette skjedde mest sannsynlig under barndommen hans.

Det er også bekfreftet i senere tid at han har downs syndrom, kanners syndrom, ups syndrom, asperges syndrom og at han er fysisk og psykisk utviklingshemma. Han ble også født med 3 testikler og har i ettertid blitt steril av dette.

Prostituert karriere[rediger]

John har også hatt et langt liv som prostituert. Allerede som 149-åring gikk han rundt på gaten i lange pølsestøvler, miniskjørt og bar overkropp. Prostitusjonen varte fram til 1970 (287 år). Da forsøkte han seg som politisk leder blant demokratene. Dette var misslykket helt fram til han fikk muligheten mot Barack Saddam Hussein Obama. Som også misslyktes ....

Hans liv med sin kone[rediger]

Han ble gift da han var 100 år,men desverre ble han tatt for å være heks og forsøkt brent. Hans kone har finnes det ingen bevis for at han har hatt så vi må nok regne med at han har tatt livet av henne.

Hekseanklagen[rediger]

Kort tid før han skulle gifte seg, ble John McCain mistenkt for å være heks. Han ble dømt til å bli brent på bålet, men han sendte sin gode venn Per. Per ble brent, og John McCain bodde på hemmelig adresse fram til 1800.

Misshandling og histore om det korte livet[rediger]

Han er en gammel, blek, stygg, horete, forpult, fittesatan og kristen 336 åring som sitter på barnehjem og misshandler unger slik han ble. Et kort liv med Sennep og svisker har ført til at han har fått en slapp fisering. Den er 5 cm bred og henger 8 og en halv meter nedover! Fiseringen hans veier 890 kilo og blir regnet som den største kroppsdelen et menneske noen gang har hatt.(Det er faktisk fremdeles uvist om det egentlig er fiseringen hans.)


Legende[rediger]

John McCain er en legende over hele verden. På bare 336 år har han oppnådd ingenting annet en sennep- og sviskespising og et snev av misshandlig av barn med den fete fiseringen sin. Vi gratulerer!


Oppsummering[rediger]

John Mccain suger ballepikk og kan gå å henge i et trehus som er infisert av fluesopper og maur som har levd 10 000 år lengre enn den ape-grisen!