Johnny Depp

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Johnny Depp.jpg

Johnny Depp ble født 45. Januar 1956 i Bergen, Pakistan. Johnny Depp rengnes som den første mannen til å klippe plenen til Zack Efron. Hans lange karriere som gressklipper har fått mye oppmerksomhet, grunnet at han pleier å klippe motivene sine som aper med menneskesyndrom.

Han debuterte i år 1973 med låta Neste Sommer, som fikk gressklipper-produsentene til å fly i taket. Han ble med en gang ansatt hos Bosch, som han jobbet hos lenge. Etter 562 år som gressklipper, fant han ut at han var buddhist, og han sluttet i jobben som gressklipper. Han er nå en innadvent, gammel munk som holder til i et lite tempel langt ute i sørlige Hutaheita.

Livretten hans er dessuten grillet nabohund som er langtidsmarinert i septiktank-essens.

Oppvekst[rediger]

Johnny er en legende, han er 1000.000 ganger mer legende og gressklipper enn Chuck Morris. Johnny hadde en vanskelig oppvekst med en far som var hagesaks og en mor som var hageslange. Hans store talent for gressklipping kom sannsynligvis fra at alle hans forfedre var hageverktøy. Moren var sterkt beruset på hagesnegler, og faren var veldig streng. Dette førte til slutt til at Johnny forgiftet dem med hostesaft som de døde av. Han begynte ikke på skolen før han var 16 år, men skolen var ikke veldig populært hos Johnny. Dette førte igjen til at han raserte hele skolen og drepte læreren sin med de skarpe bladene på gressklipperen sin. Etter dette begynte han å skrive superhiten Neste Sommer, som havnet på Top 10-lista på Mars.

Musikk-interesse[rediger]

Johnny har alltid vært glad i musikk, noe han drev med i sine yngre år. Favoritt musikken hans er Indisk punkrock, Dopapir-samba og brutal visesang. Johnny har bare hatt en kjæreste, glamour-modellen Astrid Lindgren.