Jonas Gahr Støre

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg

«Det har jeg ingen videre kommentar til. Svaret kan være ja og svaret kan være nei, noe jeg har vært klar på hele veien at er viktig uavhengig av hvorvidt jeg har spist vafler med Trine Skei Grande og mitt personlige forhold til det offentlige tilbudet sett i lys av de nye opplysningene, og det er umulig å si noe konkret om noe så hypotetisk i den situasjonen vi er i nå, men for meg er det en ære å bli sammenliknet med Harry Potter selv om jeg ikke nødvendigvis støtter hans grunnsyn og de vurderingene han har gjort i forhold til sakens kjerne med tanke på uverdige skatteletter til de rikeste og et fellesskap som ikke lenger fungerer. Det tror jeg er åpenbart for de fleste.»

- Jonas Gahr Støre om å være tåkefyrste

Jonas Gahr Støre er en pensjonert rapper, fotballspiller og politiker. Jonas ble født i Ingenmannsland for en stund siden. Han vokste opp på barnehjemmet Alcatraz hvor han lærte å rappe og ljuge.

Han utdannet seg til autorisert ecstasy-selger for Candy King. Han ble lei av å selge ecstasy etter en stund og begynte å rappe på fritiden. Han var med i MGP i 1935 og vant det og Eurovision med låta "Stairway to Heaven". Etter det begynte Jonas å spille fotball. Han spilte posisjonen ballgutt. Dessverre ble han skadet av amerikanerne i 1945 da han spilte en kamp i den japanske byen Nagasaki.

Jonas ble irritert og sverget hevn til USA. I 1963 dro han til Cuba og rappet diss-låta "Dovregubbens hall". USA ble sure og truet med lekser og atombomber. Jonas flyktet til Ingenmannsland hvor han begynte å selge ecstasy igjen. Etter å ha gjort hele Ingenmannsland avhenging av Ecstasy dro han tilbake til Cuba.

I 2013 dro han til festivalen for å rappe med Marcus og Martinius. Han ga dem ecstasy og de ble avhenging. Faren til Marcus og Martinius, Roald Dahl, likte ikke det å fikk hyret inn gorillaer til å drepe Jonas. Jonas stakk til Cuba og gjemte seg i en pappeske. Ingen vet hvor Jonas ble av etter det, men folk tror han står bak 9/11.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.