Jorda

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Det er foreslått å flette denne artikkelen med jorden. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside

Jorda (eller Planeten Jorda som den ofte betegnes som av dens selvopptatte potet) er som vi alle vet, flat. Den er også den tredje planeten fra stjernen Sola. Planetens mest synlige intelligente liv, kjent som mennesker, tror at deres lille steinplanet er den eneste bebodde planeten i universet. Det er heldigvis forståelig at menneskene har kommet til en slik latterlig konklusjon, da ingen av jordas befolkning noensinne har reist ut av sitt eget solsystem. Dette har også ført til at de har ignorert noen av de beste feriestedene i universet, som bare ligger noen galakser unna. Dette har sin forklaring i at mennesker er veldig hjemmekjære, og har en tendens til å sette artens minst intelligente til å styre over seg. Dette har ført til at jo da nå er klassifisert som ”meget harmløs”. Jorda er også i stor fare for å bli spist opp av de sultne musene på månen som fant ut at den ikke er av ost.

Fakta om innbyggerne[rediger]

Menneskene er meget korttenkte, og tror bare at det er de som intelligente og kan tenke. Hvordan kan da de tro at hvis det eventuelt er liv der ute, kan de ha store flyvende tallerkener eller lignende?


Jordens opprinnelse[rediger]

I starten var det bare Karlsvogna som kjørte rundt på melkevegen og gjorde faenskap. Så kom det en amøbe som er et av de største eggleggende pattedyrene vi har. Videre datt det av biter av jorden som da skapte andre planeter. Før i tiden trodde man at amøbens eksplosjon skapte en nesten helt rund jord, det er ikke helt rett. Nå vet vi for sikkert att jorden ikke er helt rund. Jorden har tre vinkler og 8 vendepunkter som til sammen utgjør en mattematisk suppe. Dermed har forskere bevist att du faktisk kan komme til jordens endetarm og ende opp i planeten Uranus (norsk: DinAnus).