Jorda

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger bilder.
Du kan gjøre dette ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.


Jorda (eller planeten jorda som den ofte betegnes som av dens selvopptatte potet) er den tredje planeten fra stjernen Sola. Planetens mest synlige intelligente liv, kjent som mennesker, tror at deres lille steinplanet er den eneste bebodde planeten i universet. Det er heldigvis forståelig at menneskene har kommet til en slik latterlig konklusjon, da ingen av jordas befolkning noen sinne har reist ut av sitt eget solsystem. Dette har også ført til at de har ignorert noen av de beste feriestedene i universet, som bare ligger noen galakser unna. Dette har sin forklaring i at mennesker er veldig hjemmekjære, og har en tendens til å sette artens minst intelligente til å styre over seg. Dette har ført til at jo da nå er klassifisert som ”meget harmløs”. jorda er egentlig en sopp, bare at den er rund istedet for at den ligner på en sopp. her bor det da perverse mennesker som har lyst på sex og banan året rundt. Adam og eva er bare best. Adam har en 1 meters lang kuk og Eva har 100 meters lang fitte (innover)

[rediger] Trivia

  • Den er laget så romvesner kan forplante seg, dette fordi det er så mange kåte gutter i verden.
  • Forskerne tror det finnes liv på naboplaneten Mars, ettersom de fant en selvlysende kondom der, men egentlig er kraterne på månen bare pga. Darth Vader kom dit med en flåte.
  • Men dette fikset MacGyver med litt gaffateip, en binders og en lyssabel.
  • Det finnes 3 kontinenter, Trysil, Amerika og Kina.
  • Noen personer er mer viktige enn andre. F.eks. Jesus, Barrack Obama, Adam og Eva, Jens Stoltenberg og selvfølgelig Pikachu.
  • Mount Everest er ikke det største fjellet i verden, Trysilfjellet er.


Menneskene er meget korttenkte, og tror bare att det er vi som inteligente og kan tenke..hvordan kan da de tro at visst det eventuelt er liv der ute,hvordan kan de ha store flyvende talerkner eller lignende??

Medium:Eksempel.ogg==Se også==

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy