Jorda

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger bilder.
Du kan gjøre dette ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.


Jorda (eller planeten jorda som den ofte betegnes som av dens selvopptatte potet) er den tredje planeten fra stjernen Sola. Planetens mest synlige intelligente liv, kjent som mennesker, tror at deres lille steinplanet er den eneste bebodde planeten i universet. Det er heldigvis forståelig at menneskene har kommet til en slik latterlig konklusjon, da ingen av jordas befolkning noen sinne har reist ut av sitt eget solsystem. Dette har også ført til at de har ignorert noen av de beste feriestedene i universet, som bare ligger noen galakser unna. Dette har sin forklaring i at mennesker er veldig hjemmekjære, og har en tendens til å sette artens minst intelligente til å styre over seg. Dette har ført til at jo da nå er klassifisert som ”meget harmløs”. jorda er egentlig en skog sopp, bare at den er rund istedet for at den ligner på en sopp. her bor det da perverse mennesker som har lyst på sex og banan året rundt. Adam og eva er bare best. Adam har en 1 meters lang kuk og Eva har 100 meters lang fitte (innover)

[rediger] Trivia

  • Den er laget så romvesner kan forplante seg, dette fordi det er så mange kåte gutter i verden.
  • Forskerne tror det finnes liv på naboplaneten Mars, ettersom de fant en selvlysende kondom der, men egentlig er kraterne på månen bare pga. Darth Vader kom dit med en flåte.
  • Men dette fikset MacGyver med litt gaffateip, en binders og en lyssabel.
  • Det finnes 3 kontinenter, Trysil, Amerika og Kina.
  • Noen personer er mer viktige enn andre. F.eks. Jesus, Barrack Obama, Adam og Eva, Jens Stoltenberg og selvfølgelig Pikachu.
  • Mount Everest er ikke det største fjellet i verden, Trysilfjellet er.
  • Alle mennesker er styr av Google.


Menneskene er meget korttenkte, og tror bare att det er vi som inteligente og kan tenke..hvordan kan da de tro at visst det eventuelt er liv der ute,hvordan kan de ha store flyvende talerkner eller lignende??

Jordens opprinnelse I starten var det bare Karlsvogna som kjørte rundt på melkevegen og gjorde faensskap. Så kom det en amøbe som er et av de største egg leggende pattedyrene vi har. Eksploderte og skapte jorden. Videre datt det av biter av jorden som da skapte andre planeter. som f.eks Jesus, DinAnus. Før i tiden trodde man at amøbens eksplosjon skapte en nesten helt rund jord, det er ikke gramatisk rett. Nå vet vi for sikkert att jorden ikke er helt rund. Jorden har tre vinkler og 8 vendepungter som til sammen utgjør en mattematisk suppe. Dermed har forskere bevist att du faktisk kan komme til jordens endetarm og ende opp i planeten DinAnusMedium:Eksempel.ogg==Se også==

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy