Jordbær

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Medium:Eksempel.oggJordbær er bæret som skiller seg ut fra alle andre bær. Man kan bare få tak i gode jordbær på sommeren, fordi da er det polske folk som har giddet å dra til norske jordbæråkre for å plukke disse gode bærene. Så selger de dem til nordmenn som spiser og spiser bærene.

Hovedstedet til Jordbær er Tveit, Der ca 6000-7000 Polakker kommer vær sommer for og skaffe seg penger til livets opphold.

Jordbær er veldig farlig og dødelig for mennesker og hunder. Du må ikke få i deg jordbær under noen omstendigheter. Jordbær kan føre til kreft hos gravide og selve forsteret. Men du kan spise noen jordbær, nemelig de som er grønne, de er veldig sunne. De røde jordbærene er akkuratt som fargen sier, dødelige...

Det verste jordbært jeg vet er fløte. Fordi da mister de rødfargen sin også vet de at de snart blir ekle. Det er bare sukker som er godt på jordbær.

Man bør ikke fryse ned jordbær fordi det kan være giftig. Klissete blir det også.

Har du ikke smakt jordbær? Det smaker som "piss". Den har fått formen sin etter sin store hjerne. Den er veldig smart og kan kommunisere med dyr, eller andre frukter. De liker spessielt godt at du stryker dem litt over det grønne håret på toppen, før du spiser de. Du kan se om de er modene, hvis du sjekker fargen. Er de hvite/grønne er de perfekt modnent. Er de kjempe røde, er de modne, men litt gamle. Å etter aldren blir de så sure, at de blir helt røde. Begyner et jordbær å snakke med deg, burde du spise den fort. Før den snakker om hva den har gjort i hele dag.. Jordbær er også kjent for og være noen potethoder du skjønner, de kan ligge i bussen og vente på deg etter skolen, også da du tar en bit av de, så fyker potethode inn i deg og du må nødt og spy det opp igjen.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!

stol på polakker(tullingene)..