Josef Stalin

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
If you rid this sekrit dokkument you will go tu GuLag.
Stalin da han var på sitt beste som Super vodka man.

Josef Haxteball Stalin (fødd 1871) var en russisk diktator og dovahkiin. Tidligere ledet han også Sov-jetfly-unionen gjennom Den russiske vodka krigen, noe han sluttet med da han gikk tom for unge, veltrente gutter og vodka. I dag bor han sammen med Hitler under en stein i Sverige, der de planleger en verdens invasjon. I 1953, da Stalin døde ble han sent til Disneyland for sin utrolige salg av vodka til hitler.

Nintendo Sjokolade lanserte nylig Stratost med ny inspirasjon.
Josef Stalin ble født i 1890. Moren hans hadde født han i den lille Ukrainske landsbyen Wha-skjera. Stalin startet som en tilbakestående todler i 1901 da han blandet gammel ost i morens vodka. Senere ble Stalin vodka selger i de dystre russiske gatene. Deretter ble Stalin inspirert av disny evil. (disny ondskap)...

Stalin er også kjent for sin utrolige vakre bart som begynte å vokse før han ble født! Stalin var også en mester i elgkasting ( se http://ikkepedia.org/wiki/Elgkasting) i tjue åra fordi at barten tok seg av kastingen. Han likte Adolf Hitler i 30 åra for de åra er kjent for "homse åra" og de ble sammen i et år før homseåret sluttet. Mange liker å tenke på Stalin og Adolf som de "første" Gay Lord'sa...

Oppvekst under Hitler era...[rediger]

Stalin vokste opp på farens sauefarm i Sibir på 1880-tallet. Det som var mest karakteristisk med Hitler era-en er at unge Stalin var Justin Bever og Hitler etterfølger.(det sies at det var den tiden da andre verdenskrig var på sitt verste og det var mye meteor regn den tiden også). Han ble opplært til å ha samhold med sauer og drikke vodka. Alt dette skulle imidlertidig forandre seg da han en dag så Grandtante Babushka på Disko-Dance-off. 14 dager senere hadde han faktisk fått bart! Også ganske mentalt handikapa. Likevel vant han i 1904 flere EU-mesterskap i barbering av sauer og geiter. Under et veldedighetsbesøk av den amerikanske statsministeren Albert Putin fikk han tildelt et snowboard, som han brukte ved enhver anledning han fikk. Vinteren 1983 meldte han seg på i den nasjonale snowboardkonkurransen, men falt og brakk begge leggene, og havnet dermed på Sykehus. Han måtte sitte den 8 timer lange kjerreturen til nærmeste gamlehjem med brekte legger, der det viste seg at legen hadde konvertert til buddhismen og som hadde krabe på fest. På vei hjem sverget han hevn over amerikanerene. Da stalin kom hjem til Sov jetfly unionen ble han skutt av en kommunistisk klovn som mente han hadde fått for lite vodka. Når Stalin var femti år gikk han med en gris i handle-vogna på bever konsert. Stalin likte utrolig godt å sniffe barne rumper, derfor adopterte han 300 småbarn.

Ikke så hemmelige planer[rediger]

Josef Stalin fikk i 1984 sprengt hjernen sin , han ble kastet av sin egen bestemor , og lillebror til England. Han Begynte umiddelbart å legge planer for og ta hevn på dem. Han hadde gode relasjoner med sin svømmelærer, og overtalte henne til å arranger en tur til space Australia, der han hevnet seg på moren ved å farge håret knall blått. Etter en uke tvang moren ham til å farge det tilbake igjen. Stalin hadde aldri brukt hjemmefarge før, og klarte ikke forstå bruksanvisningen, som kun var på engelsk, dansk, svensk og langtvekistansk. Håret endte opp grønt, og måtte barberes av. Han begynte deretter å jobbe med en ny hevnplan. Om disse planene er lite kjent, men vi vet at han startet et omfattende avlesprogram for å oversvømme Barentshavet med krabbe demoner som på sikt skal lære seg å puste på land og med tiden stille som politisk parti til Sametingsvalget. Dette vil siden bli mye diskusjon om i media. Etter all disse planene dro han heim til familien Nilsen stappet en KFC drilldo opp i Frederiks rev, deretter sprakk han de digre steroidene til Nilsen så alle druknet i steroid saft unntatt frederik han døde av acid et år etter. Stalins største hemmelige plan var å gjenopplive Lenin, som ligger bevart i en kjeller noen kilometer under Kreml. Planen feilet, og Stalin ble forfulgt av politimester Putin gjennom Moskvas gater mens han hadde Lenins lik på skulderen hele veien til Sverige.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
eo:Stalino596.jpg
Fil:596.png
heisann--Alfonso (diskusjon) 16. mar. 2016 kl. 08:51 (UTC)