Josef Stalin

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk
Stalin da han var på sitt beste som Super vodka man.

Josef Haxteball Stalin (fødd 1871) var en russisk diktator og massedrapsmann. Tidligere ledet han også Sov-jetfly-unionen gjennom Den russiske vodka krigen, noe han sluttet med da han gikk tom for unge, veltrente gutter og vodka. I dag bor han sammen med Hitler under en stein i Sverige, der de planleger en verdens invasjon. I 1953, da Stalin døde ble han sent til Disneyland for sin utrolige salg av vodka til hitler.

Nintendo Sjokolade lanserte nylig Stratost med ny inspirasjon.
Josef Stalin ble født i 1890. Moren hans hadde født han i den lille Ukrainske landsbyen Wha-skjera. Stalin startet som en tilbakestående todler i 1901 da han blandet gammel ost i morens vodka. Senere ble Stalin vodka selger i de dystre russiske gatene. Deretter ble Stalin inspirert av disny evil. (disny ondskap)...

[rediger] Oppvekst under Hitler era...

Stalin vokste opp på farens sauefarm i sibir på 1880-tallet. Han ble opplært til å ha samhold med sauer og drikke piss. Alt dette skulle imidlertidig forandre seg da han en dag så Grandtante Babushka på utedoen. 14 dager senere hadde han faktisk fått bart! Og en ganske ustabil psyke. Likevel vant han i 1904 flere EU-mesterskap i barbering av kyr og geiter. Under et veldedighetsbesøk av den amerikanske statsministeren fikk han tildelt et snowboard, som han brukte ved enhver anledning han fikk. Vinteren 1983 meldte han seg på i den nasjonale snowboardkonkurransen, men falt og brakk halebenet, og havnet dermed på sisteplass. Han måtte sitte den 8 timer lange kjerreturen til nærmeste sykehus med brukket halebein, der det viste seg at legen hadde konvertert til jødedommen og hadde sabbat. På vei hjem sverget hevn over amerikanerene.Da stalin kom hjem til Sovjetunionen ble han skutt av en kommunist som ment han hadde fått for lite vodka. Når stalin var fem år gikk han med en bleie. men egentlig var det Andeas Hovde sin truse.

[rediger] Ikke så hemmelige planer

Josef Stalin fikk i 1984 podet hjernen sin , han ble kastet av sin egen bestemor , og lillebror til England.Han Begynte umiddelbart å legge planer for og ta hevn på dem. Han hadde gode relasjoner med sin svømmelærer, og overtalte henne til å arranger en tur til space Australia, der han hevnet seg på moren ved å farge håret knall blått. Etter en uke tvang moren ham til å farge det tilbake igjen. Stalin hadde aldri brukt hjemmefarge før, og klarte ikke forstå bruksanvisningen, som kun var på engelsk, dansk, svensk og fillipinsk. Håret endte opp grønt, og måtte barberes av. Han begynte deretter å jobbe med en ny hevnplan. Om disse planene er lite kjent, men vi vet at han startet et omfattende avlsprogram for å oversvømme Barentshavet med krabbe demoner som på sikt skal lære seg å puste på land og med tiden stille som politisk parti til Sametingsvalget. Dette vil siden bli mye diskusjon om i media. Etter all disse planene dro han heim til familien Nilsen stappet en KFC drilldo opp i Frederiks rev, deretter sprakk han de digre steroidene til Nilsen så alle druknet i steroide saft untatt frederik han døde av acid et år etter. Stalins største hemmelige plan var å gjenopplive Lenin, som ligger bevart i en kjeller noen kilometer under Kreml. Planen feilet, og Stalin ble forfulgt av politimester Putin gjennom Moskvas gater mens han hadde Lenins lik på skulderen.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
eo:Stalino
Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk