Josef Stalin

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk
Стаљин непријатељ Мариа и Лујиџија.

Josef hickler Stalin (fødd 1871) var en russisk seksualterapeut og oppfinneren av bartekos. Tidligere ledet han også Sovjetunionen gjennom andre verdenskrig, noe han sluttet med da han gikk tom for unge, veltrente gutter han kunne sende ut. I dag bor han sammen med Adolf Hitler under en stein på Sunde, der han planlegger verdensherredømme gjennom en invasjonsarmada av kongekrabber.

Nidar Sjokolade lanserte nylig Stratos med ny innpakning.
Josef Stalin ble født i 1890. Moren hans hadde født han i den lille Ukrainske landsbyen Whaskjera. Stalin startet som sadist i 1901 da han blandet vann i morens vodka.

[rediger] Oppvekst

Stalin vokste opp på farens sauefarm i sibir på 1880-tallet. Han ble opplært til å massere sauer og drikke melk. Alt dette skulle imidlertidig forandre seg da han en dag så Grandtante Babushka på utedoen. 14 dager senere hadde han faktisk fått bart! Og en ganske ustabil psyke. Likevel vant han i 1904 flere EU-mesterskap i barbering av kyr og geiter. Under et veldedighetsbesøk av den amerikanske statsministeren fikk han tildelt et snowboard, som han brukte ved enhver anledning han fikk. Vinteren 1983 meldte han seg på i den nasjonale snowboardkonkurransen, men falt og brakk halebenet, og havnet dermed på sisteplass. Han måtte sitte den 8 timer lange kjerreturen til nærmeste sykehus med brukket halebein, der det viste seg at legen hadde konvertert til jødedommen og hadde sabbat. På vei hjem sverget hevn over amerikanerene.Da stalin kom hjem til Sovjetunionen ble han skutt av en kom>unist som ment han hadde fått for lite smør. Når stalin var fem år gikk han med en feit bleie rundt rasshølet. men egentlig var det andreas hovde sin feite munn

[rediger] Hemmelige planer

Josef Stalin fikk i 1984 podet hjernen sin , han ble seksuelt voldtatt av sin egen mor , og lillebror i anus.Han Begynte umiddelbart å legge planer for og ta hevn på dem. Han hadde gode relasjoner med sin svømmelærer, og overtalte henne til å arranger en tur til Australia, der han hevnet seg på moren ved å farge håret knall blått. Etter en uke tvang moren ham til å farge det tilbake igjen. Stalin hadde aldri brukt hjemmefarge før, og klarte ikke forstå bruksanvisningen, som kun var på engelsk, dansk, svensk og fillipinsk. Håret endte opp grønt, og måtte barberes av. Han begynte deretter å jobbe med en ny hevnplan. Om disse planene er lite kjent, men vi vet at han startet et omfattende avlsprogram for å oversvømme Barentshavet med krabbelarver som på sikt skal lære seg å puste på land og med tiden stille som politisk parti til Sametingsvalget. Etter all disse planene dro han heim til familien Nilsen stappet en kfc dildo opp i Frederiks ræv, dertter sprakk han de digre hemroidene til Nilsen så alle druknet i hemoride saft untatt frederik han døde av aids et år etter.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
eo:Stalino
Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk