Josef Stalin

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Sheikh Josef Stalin, (fullt navn er Karl-Gunnar Mæhmed Josef Stalin) var en politisk leder i Sovjet-islam. Ideologien hans var kommislam, som skal være en blanding av islamisme og kommunisme. Hans daglige liv var ofte bak hans toppvakter, KGB (Karl- Gunnars Gode Blind-vakter, ofte forkortet). Dette var den elite, skjulte politistyrken i Sovjet-islam. Alle nazister med avskåret penis forhud ble sent til Gullag så straks de ble ferska-

Sheikh Josef Stalin var lederen for Sovjet-islam fra år 500 til 2019. Han døde sjette september 2019 av å drukne i sin egen diarè, da han skulle lukte på den i doen for å sjekke om den fortsatt luktet gummikebab og hodet hans falt av og nedi doen, fordi han ikke var smart nok til å holde det på. Sheikh Josef Stalin var en god leder av Sovjetislam, og noe av det første han valgte å gjøre når han ble leder var å lage nye lover. Et eksempel på dette, er gutte-kåt loven (Det ble bestemt at når en viktig politisk leder døde i Sovjet-islam, måtte alle gutter over 18 år i landet runke foran kisten til lederen og komme på den. Jentene måtte slikke det).

Fil:Fc2f50feff5717f92ec99e10c629e225.jpg
Stalin demonstrerer sine politiske ideer gjennom et hjerte etter en rørende tale (1023).

Liv[rediger]

  • eksploderte Russland
  • kom ut litt for fort

Barndom[rediger]

Stalin ble født år 380 I en Pakistaner(mor)-Russisk(far) familie, og ble sterkt elsket av det. Barndommen hans var derimot ikke så lett, det var nemlig ikke vel godtatt å leve i denne tidens Russland som muslim. Han kunne bli krenket og følte seg ofte utenfor, som ledet til hans første utbrudd som 5-åring: Da han la ut Legoklosser for sin barnehageassistent å ramle i, slik at han kunne senere knivstikke henne i ryggen. Disse utbruddene formet hans tidlige liv, og ga ham en karakter som ofte ville si sin mening og oppfylle sine drømmer.

Stalins guttegjeng dannes[rediger]

Da Josef ble 19 år og fullførte sin russeperiode hadde han allerede 3 doktor- og 2 bachelorgrader innenfor politikk og billeoppdrett. Dette ble grunnlaget for hans suksess. Planene om å nå evig makt tok han sine første skritt på noen år senere: Stalins guttegjeng, en klubb hvor muslimer kunne henge og spise kebab, ble dannet i 402 f.v.t. Dette var ingen stor suksess med det første dersom det bare var han og hans foreldre som kom, men det var ingen hindring for mannen som jager drømmene sine; Han kjørte rundt i sin spesialbygde Volvo PV4 med firkantede hjul i søk etter mindreårige jenter å kidnappe. En hel kjeller ble snart fylt opp av jenter, og ingen andre enn Stalin selv kunne få dem ut, og selv han hadde problemer med det.

Økonomien starter[rediger]

Ryktene om denne kjelleren ble fort spredd i gatene av Rostov og mange kom for å se, men dette ga Stalin en idé, en idé han kunne bli rik på. Hans hus ble nå en gloryholeklubb med betaling for inngangsbillett. Dette ble en stor hit og Josef dro inn lass med gull; familien lå økonomisk godt an. Disse pengene brukte de for å utvide klubben, kjøpe mer hus og å spare. Dette lenet Stalin-familien seg på i 40 år, før det verste skjedde.

Depresjon[rediger]

Kommiislams Gloryholeklubb (KG) ville Stalin ikke lenger styre da hans foreldre døde begge i badekaret etter en mislykket 69-posisjon. Han stengte ned alle sine klubber og så ikke dagslys på flere år. Den 693 år gamle mannen kunne ikke lenger være avhengig av andres penger, han innså at samfunnet måtte endres, men hvordan?

Kommislam[rediger]

I år 470 hadde han fått nok, han ville lage samfunn stående på hverandres velstand, som også levde den overlegne religion, et kommunistisk-muslimsk samfunn. En gruppe av kjente og ukjente ble samlet blant ham og skulle kjempe for en velstående stat. Uvitende over hva målet til Stalin var signerte 400 tusen menn med uhell en avtale om at Stalin skulle styre Russland. Og som klar vinner av en tvunget valgkamp, ble han det. Karl gjorde raske endringer som ble starten på Kommiislam, men han var alltid på jakt etter mer.

Sovjet-islam[rediger]

År 495 sendte Sheikh Stalin soldater ut for å kapre Europa, og dele sine ideer. Området Russland eide utvidet stort innenfor de neste årene; Det utvidet til Sovjet-islam, den mest velstående staten menneskeheten har sett.