Jugoslavia

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


Giovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt.

Jugoslavia var en gang verdens største eksportør av handelsslaver, og verdens mest største land, men en gang for ca. 3 år siden fant slavene ut at det var noe som het Norge. Da brøt landet ut i en akutt unntakstilstand for femte gang . Alle slavene krevde å få SAS billetter til Norge. Hvis ikke ville de kuppe landet med de stikkende biene sine. Alle Jugoslavere er nemmelig Bifile og utførte Bifili. Da ble statsoverhodet, som den gang het noe sånt som Mullah Krekar, livredd og flyktet til Norge selv. Jugoslaverene fikk ikke reise, og delte derfor landet sitt opp i flere deler, som nå er kjent som Østblokklandene og Russland. Østblokklandene er kjent for: - Juks i MGP. - Fattigdom. - Dårlig Orgasme. -bier. -honning. -ulver.


Nissen[rediger]

Noen forskere mener at det var den tidligere Hovedstaden i Jugoslavia, CapeTown, som ligger i Nordre delen av Polen, er stedet Julenissen kommer fra. Dette har ikke blitt bekreftet, men det er funnet spor som Julegrøt & nisseluer på flere loft i byen. Man tror også at det at nissen bor på Nord Polen ble feiltolket for 400 år siden, da Santa Claus flyttet fra London til Nordre Polen, også kalt Nord Polen, og ikke Polen som ligger Nord på kartet.

LYKKE TIL!eo:Jugoslavio