Julius Cæsar

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Barndom[rediger]

I utgangspunktet en sammenhengende tragedie av uheldige sammentreff: Moren til Julius blir dritsjuk og "ojer" seg konstant, Hans far orker ikke sytingen og drar på fest i Roma´s Red light District.Julius blir trent opp til å tåle "smerte" av en pedofil ex-gladiator som kaller seg for Renius. Denne Renius står for oppdragelsen av vesle Julius, noe som kan forklare hans noe avvikende adferd i hans voksne liv.


Ungdomstiden[rediger]

Tøff tid for Julius. Utviklet et alkoholproblem før han fikk hår på tissen sin. Tyllet i seg rødvin ved hver eneste anledning. Renius lot imidlertidig Julius være i fred pga. sitt økende potensproblem. Det var i ungdommen at Julius skilte seg ut og at folk begynte å legge merke til ham. Ikke pga. hans overbevisende taleevne (ref. historiebøker), men derimot hans meget anstrengte gangelag. Han spradet rundt som om han hadde et pinnsvin inne i rumpa si. Da han for første gang i sitt liv gikk over den store plassen mot Forum, haltet han som om han var blitt skjendet ned av en ung og sprek hannkamel. Han beit tenna sammen og klarte seg gjennom denne tiden.


Voksen[rediger]

Julius hadde en kompis som het Brutus. Brutus hadde en mor, og Julius høvlet over henne, ca hver tredje time. Brutus fant ut av dette og ble veldig lei seg. Han fikk da AD/HD og ble veldig kontaktsøkende. Renius "trøstet" ham ofte, men Brutus ville ikke ha mer trøst etter et par måneder pga. sprukken endetarm. Hele gjengen dro så til Gallia. Der ble Renius erklæert som oppfinneren av "fransk åpning" Så dro de over Mare Brittanicum for å erobre Britannica, seksuelt. Dette lyktes de med på rekordtid /takket være Renius). De dro deretter til Roma etter å ha voldtatt en fransk spirrevipp som kalte seg Vercingetorix. Her ble Julius hyllet som en helt, men ingen mente det. Julius merket at han ikke var populær lenger og stakk seg selv til døde med med en spiseskje på sin 44. bursdag.


Ettertid[rediger]

Julius og Renius viste verden at selv om franskmenn (Gallere) er små, hårete og lite villige til å snakke engelsk, kan de fortsatt misbrukes seksuelt. Renius sin franske åpning ble oppfunnet da han tok et realt ballegrep på Vercingetorix og røsket til. Boxeren hans raknet og lot det være igjen et hull i trusa, som Renius måtte "utforske".

julius holdt seg som oftest i graven.med den fuckings edderkoppen
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!