KLM airlines

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

KLM airlines er et norsk busselskap som i 1453 ble oppfunnet av den tyske greven: von zeppelin. Flåten deres består/besto av luftskip som eksploderte når de hadde vært i luften i en time,Under første verdenskrig ble flåten deres brukt av Adolf Hitler til å bombe europa. Men franskmennene og britene var smarte, og de tilkalte NATO som skjøt ned alle luftskipene.

I 1923 tok Nederland over luftskipselskapet (som fortsatt var uten luftskip), og gjorde det til et flyselskap. Da ble tyskerne så sinte at Hitler på nytt lagde en krig, under navnet andre verdenskrig, og han tok nederland og alle flyene deres, disse brukte han til å bombe London. Da falt London Bridge ned, derav sangen London bridge.

I 1946 byttet de alle de radiostyrte lekeflyene med boieng-747 fly.

Noe som gjorde at selskapet faktisk begynte å gå i profitt. Desverre så døde MacGyver(flymekanikeren deres). Noe som gjorde at de måtte kjøpe nye brukte fly etter hvert som de ble ødelagt. Noen år senere var alle flyene i dårlig stand og de styrtet alle sammen, noe som gjorde flyselskapet (som ikke hadde fly lenger) veldig upopulært. Men KLM visste råd, de ringte til boieng og sa at de måtte finne opp en ny flytype som holdt lenger, da ble boieng-787 laget.

Etter hvert ble det stadig flere som ville reise med fly og de måtte ta i bruk de gamle luftskipene igjen. De fylt dem opp med hydrogen slik at de kunne fly (noe som aldri noen gjenstand hadde gjort før). De limte vinger på flyene sine; de skulle hatt MacGyver til å hjelpe med limingen. I tilleg lagde de motorer slik at propellene kunne frakte passasjerene rundt omkring. KLM ble straks så populære at de ble lange køer utenfor Flyplassene. I tilleg ble det så mange passasjerer at de måtte innføre seter for å forhindre at det ble for mange på et fly.

De kjøpte inn en haug med fly som kunne fly så langt som fra Gardemoen til Oslofjorden, (da ble den så forurenset av fly at folk begynte å snakke om flyskam).

Økonomien til KLM airlines har ikke alltid vært et veldig lyst emne, men når de på 1700 tallet kjøpte inn luftskipene den flyvende hollender og Askeladdens luftskip, begynte det å gå litt bedre, men de hadde (som alle andre flyselskaper) mye problemer med forsinkelser. Flyene deres var så forsinket at de fløy bakover. Noe som gjorde at de brøt naturlovene og dermed måtte betale en bot på 1000000000000000000000000000000 kroner. De ble så fattige at de ikke hadde råd til bensin til flyene sine lenger så de måtte bruke vann.