Kakemonsteret

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Namnam...

«Sverige? Billige kaker...»

- Kakemonsteret om Sverige sine kaker

«Han tager han tager! Nei han faar aldig nok af kager»

- Jonas Lie om kakemonsteret

«*Slafs*»

- Kakemonstret spiser kaker...

«Jeg var på dass i et knapt minutt. Da jeg kom tilbake til kjøkkenbenken var alle de tjue kakene borte!»

- Nok et tilfeldig Kakemonster-offer

«Hard konkurranse!»

- Bollemusa om konkurransen fra kakemonsteret

«Det går faktisk ann å spise for mye kaker!»

- Hellstrøm om kakemonsteret

«C er for kaker, D er for kaker, E er for kaker......Å er for kaker!»

- kakemonsteret om kaker

Kakemonsteret[rediger]

Kakemonsteret er et blått vesen som holder til på Sesam stasjon. Han fremstår kanskje som et skummelt vesen, men han er faktisk bare ute etter kaker. Det er hans rett, og du burde gi ham kaker! Han er også kjent som norsk undertøysmodell, glamourmodell og håndmodell. Man kan høre på lang avstand når han kommer, da han har en forholdsvis gjenkjennbar latter, som lyder som "Hr-hr-hr" eller noe i den duren. Han er et elskbart vesen, som bruker mye av tiden sin på å samle inn penger til stakkars, dumme svensker. Han regnes også som et stort forbilde for Bergensere, siden han holder seg inne når det regner da pelsen hans suger til seg fuktighet svært lett. han har også tatt en IQ test, men summen var så lav at han ikke vil offentligjøre den, så vi kan bare gjette...IQ 0,000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001 Ballongsprekkerkarrieren hans tok en brå slutt da han synes så synd på ballongene at han ikke turte å sprekke dem...

Hvordan bli kvitt kakemonsteret[rediger]

Kakemonsteret er meget sky, og holder seg for det meste for seg selv, bak skyene. MEN, når han først viser seg blant vanlige folk kan han virke svært truende og skadelig. Liksom. når han først setter igang. Dette er selvfølgelig feil, da han bare er svært avhengig av kaker. Det er bare å gi han en kake, så vil han roe seg. Problemet er at hvis du først gir ham en kake, så vil han komme tilbake etter mer. Sprut litt vann i retning av ham så løper han sin vei, som nevnt ovenfor. Derfor er det lurt å alltid ha en vannpistol eller lignene med seg overalt hvor man går i tilfelle man møter på Kakemonsteret. Kakemonsteret regnes som en fjern slekting av den utrydningstruede arten misfoster (latin - Missus Fosterus), også kalt soriasis (Meget Hurtig Kake).

Av og til er ikke det en utfordring. En kakemonster klarer å innse at han er en teobromist. Kakemonsteret som vi kjenner til, valgte å fåreta en avvenning som er smart, bortsett fra at den ikke fungerte. Kakemonsteret fikk oppholdstillatelse i Norge da han forklarte formålet med sin immigrasjon. Han skulle kun spise norsk melkesjokolade for å oppnå avstand til sine abstinenser. Dette skar seg, da norsk melkesjokolade ikke er sterkt nok for den type hensikt. Han fikk vite at svensk sjokolade ikke er bedre. Den som er et hakk sterkere, selv den er for sterk. Rykk tilbake til start, men han valgte se en kinofilm med Aksel Henie, og forstod at det finns verre ting enn abstinenser. Kakemonsteret gikk videre til å bli rådgiver i Maarud, hvorpå mans arbeidsnarkomani bragte aksjeprisen på Orkla halvveis neddover. Kun Kakemonsteret blir kvitt Kakemonsteret.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.