Kaptein

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Kaptein er den som er diktator ombord i et skip. Kapteinens ord er lov, såfremt du ikke har økonomiske midler eller andre verdier å forhandle om.

kapteiner kan kjennes igjen ved at de har hår i nesa og generelt god kroppsbehåring, bortsett fra på hodet. De har ikke stor fysisk styrke, da dette ikke kreves fordi de på grunn av sin autoritet får matroser og andre ikke-utdannede muskelhjerner til å gjøre arbeidet for dem. Kapteiner har også andre spesielle superevner som evnen til å sitte musestille over lengre tid, drikke enorme mengder kaffe over lengre tid, samt balansere kaffekoppen og røyken mens de navigerer et skip i enorm bølgehøyde.

Kapteiner trenger heller ikke å vaske seg, de bare skifter den hvite skjorten. Lite fysisk aktivitet kombinert med røyking gjør huden til kapteinene sår. Det finnes teorier om at noen sverger til rapsolje mot dette, men det finnes alternativer. Mange skip har ikke kunnet gjøre rede for hvor den brukte motoroljen har tatt veien. Heldigvis har Vella komet med en fuktgivende krem bestående av 40 % rapsolje og 50% brukt motorolje og 10% tull.

Kapteiner har mange spesial produkter og velge mellom for og kunne opprettholde et mest mulig autoritært og styrende framtoning.

Her er div produkter :

  • Kaptein-kjeks : Kjeks spesial lagt med den dype irriterende knuselyden som miner om båter som knuses mot skjær.Lagt for og bli tygd irriterende og skummelt bak matroser som ikke helt har forstått hvem som er sjefen.
  • Kaptein sabeltann : Har din autoritet og briljante fremtoning tatt livet av gleden og humøret i sjømannsyrket ,. Fortvil ikke Kaptein Sabeltann løsner på humøret. Se denne DVD og lær deg og si klassiske strofer som "nå blir det snart sjørøver fest" ,"skip ohoi" og "hvor var det jeg gravde ned sjørøver skatten igjen". Garantert en humørspreder.
  • Kaptein-koppen : Ingen skal lengre ta feil kopp,behold karsken for deg selv.Bestill kaptein koppen i dag.