Karl von Schnitzel

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Karl von Schnitzel er presidenten i Montenegro. Han kom til makten ved å bestikke den andre presidentkandidaten med en ost, den andre presidentkandidaten ble så glad at han ikke husket valget før det var over, og da ble han så sint at han spurte Flamme von Fyhr av Brentland om hjelp. Flamme von Fyhr foreslo at han kunne brenne opp seg selv slik han hadde gjort.Biografi[rediger]

Karl von Schnitzel ble født i 1978 av Nederlandske foreldre.

sirkus Akapato[rediger]

I 1989 tok Karl von Schnitzel jobb hos sirkus Akapato, et omreisende sirkus i Montenegro, som løvetemmer. Han gjorde en bra jobb, faktisk så bra at han i 1991 ble utnevnt til nestsjef. Men uheldigvis slapp han en glødende sigarett ned i en kanne med bensin, som skulle bli brukt til drikke for dyrene. Hele sirkuset brant opp, og han måtte reise i eksil til Langtbortistan.

Livet i Langtbortistan[rediger]

Han likte seg ikke så godt i Langtbortistan ettersom det var ørken på alle kanter og fordi Langtbortistan var i krig med Nærmistan. I 1997 ble han vervet i den Langtbortistanske hæren som "frivillig". Han syntes det var helt forferdelig i hæren, og det verste av alt var at han måtte betale for det. I 1998 styrtet general Geogwgøjs fly, enkelte mente det skyldtes sukker i bensinen, men det kunne det jo ikke være, for hvem skulle vel ha lyst til å sabotere generalens fly? Ingen, her var det jo bare 1324325% lojale soldater.

Tilbake til Montenegro[rediger]

I 2002 syntes han at det var trygt å dra tilbake igjen, han dro under det falske navnet Q*bert. I Montenegro traff han tilfeldigvis Brnjyben, og brnjyben hjalp ham til å bli president, blant annet ved massiv hjernevasking, (putte hjernene til folk i vaskemaskina) og oste-bestikkelser.

Ettertid[rediger]

I ettertid ble hans identitet oppdaget og han ble igjen jaget ut av landet av illsinte sirkusartister. Han slo seg ned som skomaker i Finland, under det falske navnet Andersen. Montenegro har utlovet en dusør på 100 brunoster for ham. I ettertid ble han en nær bekjent av Kalle von Karl, men desverre så smeltet han.


Kilder[rediger]