Kasakhstan

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Қазақстан Республикасы
Qazaqstan Respwblikası
Республика Казахстан
Respublika Kazakhstan
Republikken Kasakhstan
Flag of Kazakhstan.svg
(flagg)
Kasakhstan har ikke våpenskjold
Map Kazakhstan in the world.JPG
Hovedsteder Hamar
Største byer
Innbyggertall 0
Offisielle språk Variant av spynorsk
Styreform Kommunist-kapitalistisk Nazivelde
Statsoverhode:
Statsminister:
Selvstendighet Er ikke selvstendig
Avhengig av
Uavhengig av
Valuta Svartebørs
Tidssone Litt bak Russland, men mange timer foran USA
Nasjonaldag Nasjonaldag??
Landkode
Toppnivådomene Internett kommer om ett års tid, i september 2024.


«I love Kasakhstan»

- Borat om Kasakhstan da han var på besøk i USA.


Kasakhstan ble grunnlagt av Borat da han ble utvist fra Russland fordi han klinte på offentlig gate med sin søster (hun er nå Kasakhstans beste hore). Landet er en liten øy i Sibir med 1.000 innbyggere, mesteparten Borats venner. Landskapet er frodig og grønt, og det er to årstider regntiden og soltiden. Landet har for øvrig 5000 atombomber, som er stjålet av Russland så nå kan ingen angripe dem. Hovedinntektene er penger som kommer fra utpressinger hvor de truer andre land med å sprenge dem i luften.

Hovedstad Hovedstad: Borat City 500 innbyggere. Hovedstaden ble flyttet da den tidligere hovedstaden ikke var hjembyen til den nåværende presidenten |Nursultan Nazarbayev|. Hans berømte uttalelse ved flyttingen var: "Hvorfor skal eg flytte til hovedstaden? Nå som eg er president kan eg bestemme at hovedstaden skal flytte til meg." Andre byer: My namea Borat, 50 innbyggere og To my stupid wife, 1 innbygger.

Styre og stell Kasakhstans regjering består av president |Nursultan Nazarbayev|. Og folkeforsamlingen som består av |Nursultan Nazarbayev| i tilleg til den lovgivende forsamlingen som består av |Nursultan Nazarbayev|.

Den langeavstand mellom trianglene på sjokoladen er et kraftig symbol. Den symboliserer at Sveits har en stor avstand til en annet land den har et stort forhold til. Avstand til tross, er Sveits superbestevenner med KA3AXOPBATNH4OHECNndiarmenederlitaustruss…. lanorgrekenlatviterusslovatika… nstadsjikiranicaragambakheirliberwandan…. markubrasanktlusirlanigamaikenyapaaaannnn…

Det er demokratiske valg i Kasakhstan og de lyses ut etter presidentens forgottbefinnenede. Sist fikk |Nursultan Nazarbayev| kritikk for å ha lyst ut til valg på kort varsel og samme helg oposisjonen var invitert til FN for å tale om udemokratiske valg for generalforsamlingen. Det demokratiske valget viste at |Nursultan Nazarbayev| er folkes farvoritt med 95,5% av stemmene. Helt ubekreftede rykter har i ettertiden fortalt at 4,5% av befolkningen etter valget har endt opp som husløse, arbeidsløse og landløse nomader som vandrer hvileløst rundt i et tidligere atomprøveområde på de kasakhstanske steppene.


Justisvesenet Kasakhstan har innført et selvfinansierende politi som ikke blir finansiert over skatteseddelen. Det går ut på at alle politi er selv ansvarlige for egen inntekt og må ut å avsløre lovbrudd og utskrive bøter for dette. Etter reformen gikk antallet kriminelle handlinger i været. Antallet bøter utskrevet ble mange 1000 doblet, det viste seg at selv gamle Olga på galmehjemmet måtte bøtelegges for salg av narkotika og væpnet ran. Faktisk var nærmere 100% av befolkningen kriminelle. Landets ratinger i internasjonale krimstatistikker viste etterhvert at Kasakhstan var det mest kriminelle landet i hele verden. For å unngå et slikt rykte innførte folkeforsamlingen som består av Presidenten |Nursultan Nazarbayev| en ny lov der politiet bare innhenter boten selv uten at det blir registrert i byråkratiske papirmøller. Dette har ført til at det ifølge offisiell statistikk er helt slutt på kriminaliteten i landet. Uoffisielt skal det fortsatt være endel kriminalitet. De fleste politifolkene har etter ryktene en svært god inntekt og har store hus og fete biler.'

Økonomi Kasakhstan er som verdens 5 største land ei av de rikeste på natur resurser, ingen ligger over i å utvinne uran, gull og sølv. Samtidig har de noen av de største oljefeltene utenfor Saudi-Arabia. Uranet selges på svartebørs markedet til de som er interessert i å kjøpe slikt. Da papirmøllen til Anti atomspredningsforbundet er så stor og tungrodd at fortjenesten forsvinner om en skulle solgt det gjennom vanlige kanaler. Bortsett fra tsjetsjenske opprørere er Iran og Nord-Korea store kjøpere på disse markedene. Gull og sølv blir ikke solgt ut av landet da de ville skape skjevbalanse i verdensøkonomien så det ble tatt vare på av presidenten og hans nære familie til verdensøkonomien klarer å ta bedre vare på seg selv. Olje eventyret i Kasakhstan er fantastisk de har fått inn eksperter på olje leting, boring og utvinning fra Italia, for som alle kjenner til sitter Verdes ekspertise på området i Milano. Da økonomien er litt skakkjørt valgte Nursultan Nazarbayev å betale Silvio Berlusconi i korn. Befolkningen trengte jo ikke brød bare de fikk olje. Og utrykket Oljen er det nye Brødet ble født. Etter flere billiarder tonn i korn overskridelser er endelig oljen begynt å komme opp av bakken, og på den store dagen feiret Presidenten Nursultan Nazarbayev med å inngå en handels samarbeid med Kina. Resultatet av denne var at de fikk overta oljen og områdene der de tidligere ble produsert korn til Italia under utbyggingen, i 100 år mot en klekkelig leie til Presidenten og hans nærmeste familie. hva skulle folket med Olje når de ikke hadde biler å putte den i? Og brød klarte de seg jo så fint uten. En masse demonstrasjon ble utlyst men avlyst senere på dagen etter en masse arrestasjon.


Land i Asia
· Afghanistan · Armenië · Azerbeidzjan · Bahreïn · Bangladesh · Bhutan · Brunei · Cambodja · China · Cyprus · Filipijnen · Georgië · India · Indonesië · Irak · Iran · Israël · Japan · Jemen · Jordanië · Kazachstan · Kirgizië · Koeweit · Laos · Lengevekijstaan · Libanon · Maldiven · Maleisië · Mongolië · Myanmar · Nepal · Noord-Korea · Nynorge .Oezbekistan · Oman · Oost-Timor · Palestina · Pakistan · Qatar · Rusland · Saoedi-Arabië · Singapore · Sri Lanka · Syrië · Tadzjikistan · Taiwan · Thailand · Tibet · Torarnistan · Turkije · Turkmenistan · Verenigde Arabische Emiraten ·Viet Nam · Zuid-Korea ·
.