Kategori:Politikere

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Politikere er en forhatt gruppe mennesker, de er også en gruppe som spiller nerdscape (runescape)på lik linje med bruktbilselgere og meterologer. Denne kategorien kan derfor betraktes som en god attentatliste kilde til våre fremste løgnere.

Politikere er noen sløve skapninger som har bosatt seg i et hus som kalles «stortinget». Dette «Stortinget» har fått navnet sitt fordi det er stort, og ikke på grunn av noe annet. Når politikerne får problemer kommer de mest sannsynlig med et "Ingen kommentar"

Politikerne har også ansvaret for å rote med politikken i Norge. Det foregår ved at de sitter rundt et bord og... ja les om politikk selv!

Den typiske politiker Politikere kan i visse tilfeller være ganske farlige,avhengig av hvilken type du møter (i trafikken bør du passe deg for venstre-politikere,de viker aldri for noen fra Høyre). Generelle kjennetegn er kjedelige klær (dress grå/svart),har ingen klare meninger om noen verdens ting,tørr humor, og til sist:Politikere lyver alltid!Hvis du ser en politiker,ikke gå,løp! Blir du først innhentet av en politiker,kan resultatene av møtet bli midlertidig hjernevasking og forbigående dunhet.

Utbredelse I dag finnes det politikere over hele verden. For å holde bestanden nede er det blitt innført fellingstillstelse på politikere i Canada,og det jobbes med å innføre dette i Norge også. Er en person først blitt politiker er det ingen vei tilbake,for det finnes nemlig ingen kur.Vær på vakt!