Katt i mikrobølgeovn

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Denne artikkelen handler om å putte katten i mikrobølgeovnen. Hvis du egentlig ville lese om å grille nabohunden, er du fullstendig tilbakestående.


«Jeg er sulten! Kan noen være en engel og legge en kattunge i mikrobølgeovnen for meg?»

- Moskva-Marit om kattunger

«Jeg foretrekker dem rå, jeg kan ikke fordra brent hår.»

- Denne Fyren om Katter i mikrobølgeovn

God og sunn Koreansk lunsj.

Første gang det ble eksperimentert med å å putte katten i mikrobølgeovnen var det ikke for å spise katten, men for å tørke den. Dette gikk ikke helt etter planen, men det ble allikevel gjort en viktig oppdagelse; Katten ble mør og gjennomstekt, og smakte himmelsk, og meget godt egnet for bruk i fast food. Denne oppdagelsen er i seg selv årsaken til at fast food-salget i Asia har tatt fullstendig av, med lanseringer av blant annet McDonalds "McCat" og og Burger Kings "Shoop da wooper double bacon cheese microwave cat cool have it your way". Noen mikrobølgeovner kommer nå med egen funksjon for mikroing av katter.

Katt i Norge[rediger]

LOLCatHalp.jpg
Katt er livretten til Dagfinn Høybråten.

Nordmenn synes ofte det er perverst og sykt å putte katter i mikrobølgeovnen, og foretrekker å kjøpe ferdig mikrobølget katt på kinarestaurant, siden nordmenn flest ikke vet at det er katt i kinamaten. Serveres også som tilbehør til pizza og kebab på forskjellige kiosker og caféer (feks. zakos) rundt omkring i landet. katt om katt i mikrobølgeovn MMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Sier skilpadda ikke edbibdsbxkdnxdnxdxibapiceoiseyfcvewfhcvqperuvcqeiprubceqfoupbceqopufbdpqfiucbfuodcbposucf bafepoinacdfpoiwdqfjqwdcpoerqcijqwvfpovurgq Dette er teit teitere tetest. Jeg mener teitest....................

Men noen katte-entusiaster finnes i Norge, og de oppretter ofte lokale laug som samles og putter katter i mikrobølgeovnen én gang i året, på den offisielle mikrobølgekattedagen 30. februar. Blant de tradisjonelle skikkene på denne dagen kan det nevnes mikrobølging av katter, tradisjonell dans, bålbrenning, beføling av seg selv under nakkehøyde, tørrjokking av vedkløyvere og tradisjonell dans.

Se også[rediger]