Kebab

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Kebab er en papirlefse fylt med grisete gjørme som inntas i store forsamlinger. Kebab består av flytende kjøtt fra katt, litt grillkrydder, og diverse grønnsaker de finner i den litt shady'e urtehagen bak kebebsjappa.
Döner kebab slicing.jpg


.


Krav for å kjøpe stor kebab[rediger]

For at du skal få lov fra kebabguden Potato Fox til å kjøpe en stor kebab, må du se 24 timer på Cory In The House på fullt volum og skjermen på laveste lysstyrke. Etter det må du sniffe en halvliter vørter-øl sammen med dine beste venner (ikke fantasivenner). Om du ikke har venner må du kjøpe noen på craigslist. Som oftest kan du finne venner der om du søker på Ung mann/dame på jakt etter hard moro med venner. Så når all ølen er sniffet må du og dine venner sove i en seng med knekkebrødsmuler i.


Når alt dette er gjennomført kan Potato fox godta din søknad om kebabtillatelse. Da kan du gå til nærmeste kebab-sjappe, og sniffe en stor lam-kebab med sterk saus og nepesalat

Når du spiser kebaben må du huske å bite i deg litt aluminiumsfolie med selve kebaben. Dette fremhever smaken og er selve essensen av kebabspising. "Du har ikke spist en kebab før du har spist halve innpakningen" Forhåpentligvis bor du i bergen for der er babben best.

Papirkutt av Rompa Til John Ivar 20


Når man skal spise kebab skal man rope noe høyt. F.eks: hei! sån at man skremmer andre personer sån at man får gratis kebab eller ikke få folk sån vil ha kebab rundt seg.

Kjente personer som har spist kebab[rediger]

Og sist men ikke minst

Men ikke glem

Husk på

OG SIST MEN IKKE MINST!