Kebab

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Kebab er en papirlefse fylt med grisete gjørme som inntas i store forsamlinger. Kebab består av flytende kjøtt fra katt, litt grillkrydder, og diverse grønnsaker de finner i den litt shady'e urtehagen bak kebebsjappa.
Döner kebab slicing.jpg


.

Krav for å kjøpe medium kebab[rediger]

For å kjøpe medium kebab må du ofre femten geiter til kommando-soldatene i Uganda. Så må du synge bæ bæ lille lam i G-Moll foran Stiv Jensen og Erna Solball på en fredag. Når dette er gjennomført kan du med glede innta (ikke misbruke) en medium lam-kebab med ekstra kjøtt, mild saus og en cola om du er snill.

Krav for å kjøpe stor kebab[rediger]

For at du skal få lov fra kebabguden Osama Bin Laden til å kjøpe en stor kebab, må du se 24 timer på Cory In The House på fullt volum og skjermen på laveste lysstyrke. Etter det må du sniffe en halvliter vørter-øl sammen med dine beste venner (ikke fantasivenner). Om du ikke har venner må du kjøpe noen på craigslist. Som oftest kan du finne venner der om du søker på Ung mann/dame på jakt etter hard moro med venner. Så når all ølen er sniffet må du og dine venner sove i en seng med knekkebrødsmuler i.


Når alt dette er gjennomført kan Osama godta din søknad om kebabtillatelse. Da kan du gå til nærmeste kebab-sjappe, og sniffe en stor lam-kebab med sterk saus og nepesalat

Når du spiser kebaben må du huske å bite i deg litt aluminiumsfolie med selve kebaben. Dette fremhever smaken og er selve essensen av kebabspising. "Du har ikke spist en kebab før du har spist halve innpakningen" Forhåpentligvis bor du i bergen for der er babben best.

Varianter av kebab[rediger]

I Oslo finnes det en variant som kalles "Kabababab" som du får kjøpt på Kabababab-stander på Karl Johan og Rådhuset.

Kjente personer som har spist kebab[rediger]