Kebab

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

«jah det være godt jah jah»

- Adan Banan Al Kruhmkake

En kebab
Kebab (Tyrkisk for "Det du ikke vet, har du ikke vondt av"), er Norges 3 mest nasjonale rett, rett etter Grandiosa og Bamsemums. Den er laget av grillet smuglerkjøtt/rottekjøtt/*****kjøtt og blandes sammen til en masse, og serveres med grønt papir og skjell.

Man kan også bruke bakgårdskatter som kjøtt eller "fresh roadkill" (gjerne rev eller grevling), og på Strømmen (forøvrig Norges kebab-hovedstad) utenfor Oslo finnes det også en lokal variant der meneskekjøtt blir brukt, gjerne i kombinasjon med MacGyvers kølle.

Kebab, bedre kjent som Babb, er nasjonalretten til 60% av Apefolket. Kebab er naturligvis oppfunnet av Macgyver. Macgyver er en tøysefigur fra teltubbies som bruker gaffateip til å lage bomber, om du ikkeviste hvem det var.

Ettersom det er hele 30% sjanse for å overleve, og 5% sjanse for å få STORE mageproblemer.Det er også 65 prosent kjanse for at invollene dine vil komme ut neste gang du driter anbefales kebab på det sterkeste.

Det finnes flere typer kebab. I OsloVest spises det utelukkende kebab på Bislett Kebab House. Bislet Kebab House er et respektabelt spisested i Oslo, med omsetning på altfor mye i forhold til bankkontoene til shtanerne som jobber der. I de mer intelligente kretser er babb relatert til stress. Babb er det viktigste hjelpemiddelet for å få stressnivået ned.

Tuppen av gandalvs stav er lagt av 100% konsentrert kebab og med ekstra mye dresing.

Kebab er også kjent som gud nr. 2 i religionen OsloVestisme, ofte omtalt som babbishh eller den hellige ånde

Kebab selges i de fleste vestlige land, bak kassa (som forøvrig ikke er i bruk siden alle pengene går rett til Afghanistan) står kun medlemmer av Taliban. Dette er en verdensomspennende konspirasjon for å gjøre alle innbyggere så smellfeite at de ikke kan stå i mot den nært forestående invasjonen. Hvis din lokale kebabsjappe plutselig er stengt / tom for kebabkjøtt så er det på tide å løpe til bomberommene - planen er nemlig å invadere ca en uke etter at alle sjappene stenger, og samtlige i alderen 13-45 år står som zombier utenfor kebabsjappene og roper BABB BABB BABB. Alle kebabsjappene inneholder selvfølgelig en sporingsenhet som gjør at Taliban ganske enkelt slipper en bombe på hver sjappe, og utrydder dermed effektivt 99% av den krigsdyktige befolkningen. Denne godt skjulte hemmeligheten omtales ofte som The Ke Bab Code.

Lurer du på hvor du burde kjøpe en "babb"? Ikke lur lengre, for vi har lurt for deg! Gatekjøkken i smågater, eller i container/lite hus er alltid godt!

Less Cowbell Denne artikkelen trenger mer kubjelle.

Den har et stort potensiale, men mangler en ordentlig rytmeholder!

Du kan hjelpe ved å legge til mer kubjelle.


De er ofte laget av pakkistanere på små kjøkken langs veien. De er ikke trygge å spise pga. kjøttet og salaten. De som somoftest spiser kebab er de som er så sultne at de holder på å dø. eller barn på barnehjem. Kebab er smittsom pga. sitt elendige kjøtt. Kebab ble også spist av di gamle indianerene som smuglet kjøttet in i Norge. Kebab er en av hovedårsakene til at HIV/AIDS utviklet seg på verdensbasis.


MER KUBJELLE!!!!

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk