Kebabtralle

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
BMW-modellen.

Kebabtralle er et kjøretøy som har blitt brukt til smugling og/eller salg av dårlig kebabkjøtt fra Tyrkia og EU-landene.

Modeller[rediger]

En veldig populær kebabtralle er av merket BMW, til tross for at disse nødvendigvis ikke har plass til spesielt mye kebabkjøtt. Det er også vanlig å se at kebabtrallene ligger veldig lavt mot bakken, dette fordi alle hulrom er fulle av kebabkjøtt. Legg også merke til de breddede hjulbuene, hvor man smugler kebabsaus og komprimert mais.

En avart av dette er Dekk-kongetralle som avbildet nedenfor. Dette er egentlig akkurat det samme som kebabtralle, men veldig veldig dyr. Vedkommende som kjører denne har da typisk solgt ekstremt mye kebabkjøtt.

Brukere[rediger]

Sharif.jpg

Eiere og bruker av kebabtraller er ikke alltid sammenfallende. De er ofte leaset eller "lånt" av en "kompis". Dette fordi brukerne ofte ikke har nok inntekt til at de unngår skatteetatens oppmerksomhet. Oppsiktsvekkende nok er det mange vaskehjelper som ræler rundt i kebabtraller. Disse jobber enten 27 timer i døgnet, eller tjener penger på lyssky bedrifter som involverer bananlimonade, brnjyb og høner. Ofte blir disse avslørt etter en liten stund med moro, men er et stort samfunnsproblem. 36 % av skattepengene brukes på bekjempelse av kebabtrallesvindlere.

Bruk og kjøring[rediger]

Kebabtraller er oftest sett kjørende rundt på Grorud og Stovner, sammen med Tøyen og Grønland. Kjøringen er som oftest bra, men er tidvis preget av en køkultur som ikke er helt lokal.