Kelbria

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Wut is bonzi buddy touching.png Malware.jpg "BLASTA! JEG HACKA DEG MAN! REKT!" Malware.jpg
Denne artikkelen har blitt datasnoka av selveste Bonzi BuddyKelbria er et land som rev seg løs dclcmdsa Syria og Egypt 28. mai 1972 på grunn av de høye teppeprisene i nevnte land. Landet er nomadisk. *Selve landet, ikke befolkningen - nødvendigvis - men denne kan også være det, avhengig av hvor i verden Kelbria til enhver tid befinner seg. Det var derfor ikke slik at de to tidligere nevnte land mistet noe areal den 28. mai 1972, det var bare en del av befolkningen som løsrev seg. Den første - og kanskje eneste - virkelige løsrivelse i menneskehetens usiviliserte sivilisasjons historie.

Tidlig jord-brukskultur.[rediger]

Kelbria har imidlertid en provins - Percolandia - som ikke er nomadisk, og derfor stort sett befinner seg utenlands. Dette faktum har til nå ikke bidratt med noen problemer for landet. Det bør også nevnes at den teaen det her er snakk om som årsaken til løsrivelsen, ikke er vanlig tea, men et uttrekk av planten Hydrocotyle Asiatica Minor, som ikke finnes i de områder der løsriverne befant seg før løsrivelsen, hvilket kan være noe av årsaken til at landet følte det nødvendig å bli nomadisk, slik at det kunne dukke opp på steder der planten gror, skaffe seg det det trengte, og flykte før noen oppdaget at landet hadde vært der.

Spent noe spenn.[rediger]

I Kelbria benyttes myntenheten Spenn, som er adoptert fra Droftland-Eibria. En myntenhet norske banker ikke engang vet eksisterer. I hvert fall er det bevist at man ikke kan veksle inn Spenn i Norske kroner i norske banker. Dette faktum kan vi muligens komme tilbake til senere.

Resirkulert musikk fra glemte tider.[rediger]

Kelbria har imidlertid et meget interessant nasjonalinstrument. Det kalles Gnalukk. Instrumentet er laget av gammelt tre fra hus der musikk er blitt flittig utøvet gjennom århundrer, stein og litt metall. Strengene er av girafftarmer. Fordi giraffen er et hellig dyr i Kelbria. Dette er fordi den er høy. Gnalukken har 28 slike strenger, hvorav 12. og 15. streng må være sur for at instrumentet skal være stemt. Mer om Gnalukk. Det bør nevnes at gnalukk-etterspørselen de senere år har sunket så drastisk at all produksjon er stanset. Byggeinstruksjoner kan derfor også komme til å følge senere.

En stille okkupasjon av Norge.[rediger]

Det kan nevnes at Kelbria ved første forflytning tok veien til området rundt Solveien 19 i Tønsberg. Ved hjelp av sine tøyelige grenser klarte landet å bli lite nok. Det har til tider også oppholdt seg på et gårdsbruk i Selbu. De som var der da vil kunne skjønne hvorfor og hvordan. De første lydopptak fra et bryllup i Kelbria - for de har slike - er dessverre, såvidt jeg vet, gått tapt. Jeg var selv med på opptakene i Solveien 19.