Kenguru

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Kenguru (hoppus extremus) Er et dyr med enorme punger.

Opprinnelse[rediger]

En veldig mandig kenguru som er klar for litt pung action.

Kenguruene kommer opprinnelig fra Norge (Oseania) og under denne pinefulle reisen med gaffateip og tanntråd fikk de muskelspasmer, noe som gjør at de hopper hele tiden. Etter at de kom til jorden ble de sendt til Australia for å være statister i home and away og en av de første kenguruene fikk også hovedrollen i en nervepirrende serie kalt Skippi. Skippi var utrolig rar, og ikke lik andre kenguruer i det hele tatt. de kan også drikke rumpemelk fra Afrika.

Kengururuen oppfører seg likere mennestet enn noe annet dyr. Kengururuer har blitt sett stjele øl vin og heroin fra lil pump


Kreasjonistisk rettelse:

Dette er ikke i tråd med den Bibelske Mytologi. Dette må evt. stemples som en teori, og gå igjenom kritisk vudering av lærde bibel-lesende prester hos Paven (sjekk Pave) i Vertikanet. Kengeruen ble skapt av 95% av halen til kaninen, som opprinnelig var øgle-aktig (dekket av hår, så kanskje mer hund-aktig).

Se på meg . Jeg og kan også hoppe høyt sier en glad blåhval.

Gud skapte kengeruen av halen til kaninen, og dette ser vi bevis på i anatomien til kengeruen;

  • Kengeruen har også hale.

Et sikkert bevis på at den er av Guds skapte dyr. Under syndefloden, straffet gud alle dyr og mennesker, utenom ett individ av hvert kjønn, fra hver art, som han reddet via Noah sin Ark. Når Arken grunnet på Gannanani-fjellet et sted i et sted jeg pga. taushetsplikt via en pakt med Gud, ikke kan oppgi, hoppet de to kengeruene, fra dette fjellet, og svømte over til den store øyen Australia. Lærde eksperter spekulerer i om Gud gav kenguruen svømmehud mellom de forvokste tærne, for å hjelpe den på den extreeme svømmeturen. Det spekuleres også i om svømmehuden ble brukt til å skape pungen, som var en belønning fra Gud, for at den lettere skulle ha kontroll på nøkler, penger osv.

Det var lenge Hugh Hefner sitt ønske om og bruke kenguru som erotisk dyr , men tilslutt valgte han kaninen. Han har alltid har angret på det.

Formering[rediger]

Kenguruer er et dyr med enorme punger og finnes derfor kun i hankjønn, noe som gjør det vanskelig å formere seg. Hvorfor det stadig kommer nye unger er det foreløpig ingen som vet. De bare dukker opp, men forskerne har da en teori: Kenguruene kan parre seg med hunhvaler. Det er også en god teori for at de er utrolig gode svømmere. Og også så utrolig svære. De er nemlig 3 meter til vanlig, men når de hopper blir de på mystisk vis mye høyere. Og hvis rumpa kommer nær bakken så faller halen av.

  • Kenguruer er i familie med musen og spiser løver og fugler. Forskerne har funnet ut at kenguruene snart kommer til å invadere verden.

De promper mye.

Mat[rediger]

De spiser ofte små kenguru unger og bærer ofte disse rundt omkring slik at de alltid har med seg en godbit.

Tips ta alltid med ein kengru unge som snacks [[Kengeru mammaen har ein ulempe! Ungen bæsjer i pungen]] Forresten kengeruer elsker hitler gdwgfkucWHEFUKQ3CBHJRD3UQWABEASUYGZXB<UBGWAW Manu suger Alle lag suger men kengeruene elsker liverpool men Arsenal og manu suger suverent