Kjøttetende elger

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Elgisikte.jpg

Kjøttetende elger er skapninger som elsker kjøtt. De lever for det meste på gauper, rever, ulver og reinsdyr. Livretten er små barn. De kjøttetende elgene bor under senga til tenåringer som har småsøsken. hoggelg er deres eneste naturlige fiende. Peter Pan er en av deres venner, han hjelper dem med å gjemme seg for hoggelg. Egentlig er ikke de kjøttetende elgene så veldige glade i Peter Pan, men de er gode venner med Grønne Menn. Ole Brum skal ha hjulpet dem en del med å fange barna som skal bli byttene til elgene. Til gjengjeld lagde elgene honning til Ole Brum. Slik ble de bestevenner.

Generelt[rediger]

Hvor de kommer fra er det ingen som vet, men de første kjøttetende elgene ble oppdaget i fjellet Lia i Kongsvinger mellom Nord-Ødal, Skærnes og Sverige en sommerkveld i 1874. Med andre ord; de har ikke eksistert så veldig lenge så vidt vi vet. Svensker synes disse skapningene er akkurat hva de trenger. Svenskene har ikke hørt om kondom eller andre prevensjonsmidler, så det hender ofte at de får 10-20 barn for mye. Hvis dette hender, kan de ganske enkelt bare gi de små barna til de kjøttetende elgene.

Historie[rediger]

I år hundre hadde menneskeheten levd uforstyrret helt til et digert, lilla beist dukket opp i sørenden av Sverige. Jegerne hadde ingen anelse den gangen om hva som var i vente. IS klarte å fange en type kjøttetende elg, og torturerte den, i håp om å få den til å innrømme hvor den kom fra. Men selvsagt ville ikke elgen si noe om den saken. På slutten av 1900-tallet kom rasen "Pottus" til Kina, der den straks merket at forrurensingen gjorde det vanskelig å bo et sted. Derfor slo de seg ned langs skogen ved den kinesiske mur. Ingen oppdaget noe ved dem, inntil en jeger en dag så dem oppe fra muren. Da brøt menneskene ut. De ble livredde, og kongefamilien i Kina beordret hver jeger til å drepe hver elg de så. Kjøttetende elger ble funnet og slaktet over alt i Kina, og i nabolandene. Dette gjorde de andre elgene fra Europa rasende, og bestemte seg for å gjøre opprør i Norge. Dette var grunne til at Harald IV. ble myrdet ved Solli i Oslo. Dessverre kunne ikke elgene vite hvor de skulle gjøre av seg, så de ble værende i Norge og gjøre opprør helt til i dag.

Utseende[rediger]

De norske kjøttetende elgene har slank kropp, besj skinn og grønne øyne. De kan også ha et rødlig skjær i pelsen. De fleste som ser dem tror de har rabis på grunn av skummet som kommer ut av den digre kjeften deres, og den ville holdningen deres. Elgene har åtte bein og løper 120/km i timen. (Som vil si at du ikke har noen sjans mot dem). Det finnes også en veldig sjelden rase som sist ble sett i England i 1987. Noen skal kanskje ha sett dem senere i nærheten av grensen til Ukraina. Denne rasen heter "elgius skjerdenus europus". Den har lilla pels, gule øyne, og 6 ben. Dette er den farligste type kjøttetende vesen på hele jorda. Den foretrekker menneskebarn fra 14-16 år. De jakter i storbyer, og som oftest trekker de barna inn i smug, der ingen kan redde dem. Byttet er herved så godt som dødt, allerede før angrepet. Elgius Skjerdenus Europus har skarpe piraiatenner, og de løper fortere enn vinden selv.

Hvordan unngå dem[rediger]

Den vanligste måten å unngå dem på er med gummi støvler. Hovene til elgius er laget av et mineral som heter nitogum, som frastøter gummi og gjør det umulig for elgius å gå. Det går dessverre ikke an å skyte dem med våpen eller knivstikke dem. Om du stikker dem med kniv vil du snart merke at det ikke er noe blod i dem. Og om du skyter dem med pistol eller annet våpen, vil såret straks gro, og kulen vil smelte til vann. Her er en oversikt over de dummeste tingene du kan forsvare deg med:

  • Om du bruker sølvkuler til å skyte dem ned, vil de spise deg levende
  • Hvis du prøver å prompe på dem, vil de klikke helt, og rape deg i ansiktet (DET VIL DU IKKE)
  • Mater du dem med fisk, får du selv dårlig ånde
  • Om du prøver å ha de i huset som kjæledyr, vil de rive ut øynene dine imens du sover
  • Hvis du forstyrrer dem imens de sover under sengen din, vil de bite av deg hånden slik at du får svartedauden.