Kjøttkaker

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.

Kjøttkaker er noe man spiser når man ikke har noe annet og finne på til middag. De er små dyr som ligger helt stille og gjemmer seg i brun møkk (også kalt saus). De er ganske harmløse hvis du ikke erter dem! Du kan jo tenke deg hvordan du hadde følt det hvis noen stakk en gaffel gjennom deg og begynte og skjære deg opp med en sløv middags-kniv. Noen gamle potetr fra krigen og litt sammen krøllet gulost kalt makkkaronny høyre muligens til...

Har du spist en kjøttkake kan du få tilbakefall og allergiske reaksjoner ofte fører det til grønn diare.


Kjøttkaker ( ofte med saus) kan også blandes med den andre bollen, kjøttboller. Kjøtttbollene er små boller som er laget av menneskekjøtt, oksekjøtt, muslimkjøtt, mordikjøtt eller en bæsj. Det smaker som en fyr fra månen jhar driti noe så jævelig at jorda gikk i oppløsning! MacGyver mener at dette må også pålegges og spise. Kjøttkaker er spesiellt kjent som store brune klumper som bidrar som det du har i mangen nå. Visste du at magen din kommer kansje til og eksplodere om du spiser kjøttkaker! KJØTTKAKER ER SLEMME IDIOTER SOM DREPER DEG!

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.