Kjell Magne Bondevik

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Kjell Magne snakker ut med Zahid. President George W. Bush, et av hans store øyeblikk i livet

«As far as the legal hassling and wrangling and posturing in Florida, I would suggest you talk to our team in Florida led by Jim Baker»

~ George W. BushGiovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt.


Giovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt. Kjell Magne Bondevik er en muslimsk Imam og Jesuitt og jøde som offisielt konverterte til luthersk-protestantisk religion for å rive den ned fra innsiden, men som i stedet valgte å drive femtekolonnevirksomhet i Kristeligiøst Folkeparti. Dette partiet ble stiftet 1935 Kr.F og John Vinge lagte team sangen deres. Sin tid som statsminister brukte han til viktig nettverksbygging med USAs presidenter, samt å opprette barnehager her hjemme. Det blir omtrent det samme.

Bondevik med ektefellen sin på gården deres i Time kommune.

Kjell Magne er en kjernekar som fullførte sin oppgave med Kristeligiøst Folkeparti på begynnelsen av 2000-tallet, og gikk deretter videre i oppgaven med å oppløse den internasjonale fredsbevegelsen med stiftelsen av Oslo-senteret for Fredsavtaler. Bondevik drømmer om å bli verdenspresident, men det vil han ikke få til.

Pressen kunngjorde tidlig i september i år at Kjell Magne har begynt med flasken igjen. Han ble observert drikkende på vin med barn på fanget, noe som igjen har skapt vage reaksjoner fra kristelig hold på Sør- og Vestlandet. (Hedningene i Hedmark og i Nord-Norge forstod derimot ikke helt problemet med dette.)


Foruten å ha vært leder i Festlig Folkeparti i en årrekke har Kjell Magne Bondevik også stått modell for leketøyfigurene kjent under merkenavnet "Playmo" på tidlig 80-tall. Etter avsløringen av dette dalte interessen for dette leketøyet på et blunkt og fabrikanten gikk konkurs med et brak.