Kleopatra

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Kleopatra var «voldtektsdama» til Cæsar. Hver gang Kleopatra ville være slem, så voldtok hun Cæsar. Det er av denne grunnen Cæsar ble gal, og ikke ville ha en unge, som kunne ta over tronen hans som konsul. Istendenfor ga han den til Oktavian, eller Augustus, som var en snobbete poet!

Kleopatra klarte å stjele tronen av hennes feite bror, ved å tilby han kroppen hennes. Dette var ikke særlig lurt, for året etter, 46 f.Kr. hadde hun utviklet AIDS. (Noen vil ha det til at AIDS kom fra USA, på 80-tallet. Bare tull!) Hun ble så lei seg, sur og hevngjerrig, at hun oppfordret alle til å ha sex, uten kondom, slik at hun kunne spre sykdommen. Hun ville at alle skulle føle hennes smerte.

«Jai ha AIDS FODI JAI HAR DAWNS»

-

Kleopatras papegøye

Futurika[rediger]

Futurika var Kleopatras lesbiske slave, men det var ikke det Futurika var kjent for. Hun kunne visstnok se fremtiden. Når Futurika ikke så inn i fremtiden, kunne du høre henne og Kleopatra ha lesbesex på Kleopatras soverom. I følge vitner var det heftige, langvarige og intense ligg de to hadde. Skrikene deres var like vanlige å høre som kirkeklokkene, og varte like lenge som maratongudstjenestene som ble arrangert på søndager.

Futurika kunne se at en ny konge skulle bli født i Judea (-Idag Palestina/Israel), det hellige land. Kleopatra var redd han skulle ha en guddommelig kraft med seg, at hun ville få en stopper på det. Hun dro til Jerusalem, der hun fant både Josef og jomfru Maria. Kleopatra hadde hørt at det skulle være en pedofil araber, slepende med en 15-årig jente, som skulle være foreldrene til kongen. Kleopatra brukte en forferdelig, men effektiv måte å bli kvitt Israels nye konge på. Hun gikk til sengs med Josef, og da Josef koste seg med Maria, ville de alle få AIDS. Maria ble gravid, og fikk Jesus Kristus. Og han hadde fått HIV-smitten.

Jesus var en slik rundbrenner, at alle fikk AIDS. Var det rart at romerne korsfestet han? AIDS finnes den dag i dag på grunn av Kleopatra og Jesus. Hvorfor i helvete feirer vi jul?

«Ok. Vi må avbryte gudstjenesten IGJEN, og vi vet alle hvorfor»

-

En irritert prest basta!

Død[rediger]

Myten sier at Kleopatra døde av gift fra en slange. Det er en stor løgn. Kleopatra døde av AIDS, overdose og klamydia. Punktum.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!