Koloni

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Koloni herrene plasserer sine undersåtter i tynne fjell huler for og kunne lettere se når en et sex-objekt er blitt pent nok og kan overtales til å skifte land. Her fra en koloni i Hell-veien.

En koloni er når et land har kontroll over et annet. For å vise dette, sender det kontrollerende landet stygge damer til landet, som prostituerte, og bytter dem med de fine damene.

Det første ett land gjør når de oppretter en ny koloni er og sitte opp et skilt som viser hva dette er for noe og hvilket nr denne kolonien har.
Det første en koloni makt gjør er og fjerne alle stoler så folk blir nødt til å ligge med hverandre å skaper på den måten nye arbeidere til kolonimakten.

Et godt eksempel er hva Kambodsja gjorde med De forente arabiske emirater1700-tallet. Men Kambodsja var så utrolig dumme, at de tok de stygge, og byttet dem med deres egne fine! For en tabbe! Og den dag i dag har De forente arabiske emirater fine damer, mens i Kambodsja er det for det meste stygge.

De pene damene blir beskytte av høye murer mens de stygge damene kunne gå fritt.

«Evolusjon!»

- En vill kambodsjaner som vil at kvinnene dere skal tilpasse seg kambodsjanske menn.


Andre kolonier[rediger]

Surinam, under Nederland

Vietnam, under Norge

Fransk Guyana, under Frankrike (Et godt eksempel på vellyket kolonisering)

De forente arabiske emirater, under Kambodsja (Inntil desember 2009)

Kypros, under Togo (Koloniseringen var ikke helt optimal)


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.