Kolstad

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Kolstad, også kjent som Little Turkey, ligger rett under Flatthill og ved Homedale (Heimdal). - På verdens kartet syntes ikke Kolstad i det hele tatt.

Miljø[rediger]

Kolstad har et perfekt miljø der planter og blomster kan vokse fritt i masse oksygen, lite sol og masse nikotin i luften, men på grunn av mønster tepper som ligger til tørk får ikke blomstene puste. Den to månder gamle kjøttsausen og den ukjente parfymet som har mugget seg i teppene gjør ikke saken mye bedre. Du kan alltid ta deg en tar innom Kolstad om du vil slå ned en prat med politiet.

Narvesen-bordet er et populært møtested for Kolstad, også Playstation rommet i biblioteket. Der møter du alltid folk ifra 0-20 år sitte.

Ungdomskole elevene på kolstad (2010) er lett gjenkjennelige

  • Gjennomsnitlig 120 cm høy
  • En overleppe som sprenges av en Mocca pris
  • Div. jenter anlegger forskjellige typer bart. Munnbart og ryggbart.
  • Står gjerne i en klynge på det beryktede Saupstad Senteret der man kan kjøpe flygende tepper for en billig penge.
  • Selger seg for utenomjordiske vesner for og ha penger til stiger


Historie[rediger]

Kolstad er godt kjent for sin mørke sjokolade som kom tidlig på 90-tallet. Sjokoladen ble oppdaget først i Nidelven der den ble "vasket" på land, der den med hjelp av Mac Gayver sin binders og tanntråd ble spredt utover Trondheim.

Chuck Norris har ved fler anledninger prøvd å komme inn på området. Men har blitt stoppet av denne ghettoen hver gang. Kolstad sin immunitet mot Roundhouse kick humor har stoppet han fra å kunne gjennomføre hans store plan; ta seg en pils på puben med de innfødte.

Besteforeldrene til gangsterne i rapgruppen Sørsia Gerilja mente en dag at Kolstad manglet noe. Ideen kom etter noen pils på Saupstad Pizza Grill tidlig på 90-tallet. De ville ha en større attraksjon, for å få slutt på tagging, stjæling og råning. De bestemte seg derfor for å lage det som i dag er Tyrkias største innsjø (Husebybadet).

Kolstad er også kjent for sin gode sportsånd på Norway Cup der alle spiller etter reglene. I 14 årsavdelingen der motstanderene Chicken Flathill møtte Kolstad Bol, fikk Flathill en overraskelse da de så 2 meter opp på en 14 åring med helskjegg og blodsprengte blodårer nedover biceps.

Ellers er det en del jakt som foregår utenfor skogen nær Kolstad der jegerne går i flokk og leter etter potet. Men potet er det ikke mye igjen av dessverre.

Fakta[rediger]

Den Grønne Buss nr. 2 som kjører fra Homedale til Trondheim City via. Kolstad har fin lakkering, gjennomsiktig ruter og svart intreør. Bussen er håndlaget av selveste Adolf Hitler. Men byttet heldigvis rute fra konfyren til Trondheim City.