Kong Harald

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Harald ble født 21.02 1837. Kong Harald aka flueslikker er en oppblåst rævsleiker som elsker cheddar ost og blåmugg. Han liker også og fise i trynet på dronning Sonja og spise salaten til sønnen sin. i 1967 byttet han navn til Harold the Asslicker Hansen Hårmagre (1951) navn til Harald Kongen etter oppfordring fra vaskehjelpen. Harald Kongen foretrekker å bli omtalt kun med etternavn' Kongen er kul.

Eller ikke..

Kong Harald var kongen over alle døve menneskene i Kina.


I tillegg er han gift og har barn, hvor mange er for såvidt ukjent men de to mest kjente er Märtha Louise og Haakon Magnus, det sies og at Kongen har sin egen barnehage, hvor han oppholder seg daglig med sin kone og barn. Han har også en gang fått hentai virus på PCen, i bunkeren sin på Skippergata i Kirkenes.

Familie.

Tidlige leveår.

Han debuterte som sexuelt i 1951, kun ett år før Oslo fikk vinter-ol. Sammentreff? i tror ikke det. Noen av det han likte aller best under denne oppblomstringen var og ikke ha sex med dronning Sylvia av Sverige. Kong Harald har også et stort behov for tyggis, dette må han ta minst 29 ganger om dagen. På denne tiden var han medlem av NKP(norsk kommunistisk parti) samtidig som han var glad i litt hasj til ettermiddagskaffen, røykte hamstere og lyden av forvirret rockeband.

Privat liv.

Harald er er også kjent for sine tidligere deltakinger i Eminem sitt backup kor, som var en kort karriere fra 2004-2005. På grunn av hans underlivsproblemer, kunne han ikke lenger synge da Eminem forlanger at alle hans backup singers skal være Kastratsangere. Så han kan ha alle bitchene for seg selv. Han er også en stor fan av cupcakes som han spiser ofte sammen med Sonja men de diskuterer skateboarding han liker og skate sammen med Tokio Hotel's Bill. Kong harald vil også gjerne ha en bestevenn, slik som alle ungene på tv, men siden han må sitte på slottet hele dagen blir han furt. Når han er furt tar ham av seg kronen, setter på Tokyo Hotel og lager seg en god salat. Det er slik Kongen liker å ha det. Han overlevde krigen ved og bosete seg i ett land med fred.(harde bud).

Ferie.

Kongen har uttalt til Hardanger-bladet at hans beste '''ferieminne var en charter-tur til Svinesund. "Dette var det villeste, mest herlige og superduperknalle jeg noen gang har vært med på" sier en litt shabby Harald. I ettertid kan ikke Kongen bekrefte dette og skylder på en nazi-kopi. Det sies nemlig at Kongen har en dobbeltgjenger fra nazi-Tyskland. Han skal gå under navnet Sczaraldz Czhongenn og befinner seg fortiden i fjellene i Danmark.

Ekteskap og familieliv.

Når Kongen slapper av liker han å henge i trærne. Dette gir ham full utkobling noe han trenger mye, pga sin ekstremt krevende, men dog ganske ukjente kone. Hun går under navnet Sonja men det er ingen som vet om dette er hennes riktige navn. Sonja skyr pr(ins)essen og viser seg aldri naken. Det er med klær jeg trives best har hun uttalt til et web-kamera og Kongen trives best når Sonja har klærne på. Harald Kongen har nylig blitt sett sammen med en '''albino struts, som trolig er den nye kjæresten hans. Dronning sonja vet ikke enda noe om denne strutsen, for vi vil for øvrig ikke at hun dør av sjokk. For Sonja har ett hemmelig forhold til den siste levende Dronten ( Dodoen ) i verden. Det betyr at Harald har åpen bane for å gifte seg med denne strutsen, som kilder forteller oss heter '''Kari Strutseberg.

Idrettslige interesser.

Kongen liker å masturbere det gjør han ofte under nyttårstalen eller når han åpner stortinget det gjør han for att ting ikke skal bli for kjedelig. Han har sagt tidligere at han er bare glad for og komne. Han er løs i snipen og en veldig folkelig konge.

Harald Kongen har også en gate oppkalt etter seg selv. I og med at kongen kun var prins da gaten ble laget heter den Prinsens gate. Denne må ikke forveksles med Kongens gate. Eller Dronningens gate. Eller Møllergata. Han brukte ofte denne gata til å sykle en-hjulsykkelen sin.

Merk:: Denne artikkelen har ikke blitt redigert på 112 dager. Den vil derfor bli vurdert slettet.
[[Kategori:Kongelige personer] kong Harald har også en hemilig sviger dater i bergen som har