Konge

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
PointingFinger.jpg

«Det er stygt at peke»

- Henrik Ibsen om pekere

«You're pointing at me? Doh!»

- Homer Simpson om pekere

Ikkepedia gidder ikke å velge for deg, latsabb! Vi har flere artikler som har med kong å gjøre:

Annen bruk av ordet Konge:

Eller du kan rett og slett fortsette på lese om "Konge" her:


Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Kongen er mannen i landet som sitter på tronen med en krone på hode 24 timer i døgnet og 7 dager i uka (alle unntatt kong Harald).

Det en konge tror han kan er bl.a: Han tror han har litt makt(alle unntatt kong.Harald) Han er landets sjef, og han liker å kalle seg konge(alle unntatt kong.Harald) Vår konge som heter Harald er bare en kul fyr som er kjent...Vi er glad for at du er kongen vår(Det er vel alle...)

Det hadde foresten vært litt kult å være konge, for da kunne jeg ha en krone av gull... Nok om det det er sikkert over 50 land som har en konge ikke vet jeg. Men de fleste konger pleier liksom litt treige og gammeldagse(alle unntatt kong.Harald) Her er en vits,vis du tar bort g'en i konge, prøv å gjett hva det blir...Det blir kone HAHA. Det finnes mange type konger vi har bl.a skogens konge vi har Norges konge, vi har sveriges konge, vi har masse andre konger og bjørnen som er wannabe skogens konge.

Her er en vits om skogens konge: Det var en gang en elg som gikk en tur i skogen for han skulle på en bar å drikke seg drita full.Han gikk hjemme fra etter at alle hadde lagt seg så ingen skulle merke at han gikk, Han begynte å gå og på veien møtte han mange gode venner, som han tok med seg på baren. Så når de endelig kom fram løp alle til barstolen og bestilte 7 øl hver, så gjorde de et veddemål han som ble full sist skulle klatre opp i det høyeste treet i skogen å rope-Jeg er skogens KONGLE. og han som drakk seg full sist var selvfølgelig elgen! Han gjorde som han måtte, men mens han var der oppe så barnet til elgen at han satt oppe i treet, så spurte han moren sin -Mamma hvorfor tror pappa at han er en kongle?

- Jeg vet ikke sa moren. og da elgen kom ned spurte dame elgen hvorfor han satt oppe i treet. Da svarte elgen -Jeg og gutta hadde et veddemål om hvem som drakk seg full først, og jeg tapte så da måtte jeg klatre opp i treet å rope at jeg var skogens kongle... Og jeg har hørt at elgen fikk seg en løpe tur han aldri vil glemme.

Her er en kort vits om skogens wannabe konge bjørnen: Det var en gang en bjørn som ville vise at han var en verdig konge, så han gjemte seg i en eikenøtt og ventet til et ekorn tok han med til toppen. Og da han kom på toppen ropte han: Jeg er skogens konge, så datt han ned fordi han fikk fuglebæsj i panna, så elgen er nok fortsatt skogens kongle!


Kongen har en oppgave. Det er å gjøre ingenting! Bortsett fra på 17, mai, da må han smile og vinke. Og dessuten er han Norges største trygdesnylter med hele 15 000 000 kroner i året! eo:Reĝo