Kontor

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Et standard kontor pluss. Som dere ser er denne utgaven utstyrt med heftig gaming pc, som takler de fleste spill som tetris og pong, og en søppeldunk, for trening av basketferdighetene.

Et kontor er en fellesbetegnelese på førtiåringers gaming-rom. Det var oprinnelig en ide av Thor Heyerdahl, om å lage det ultimate underholdningsrom for godt voksne menn. Derfor designet et rom med en stol med hjul, en sånn man kan snurre rundt på, og et bord i tre med penner og papirer på, et såkalt skrivebord. Etter å ha designet rommet plaserte han seg selv i det, og kalte rommet for con-Thor, som er spansk for med-Thor. Senere har man forenklet navnet, så det har blitt kontor.

HUSK: Aldri åpne et vindu. Da kan man ha det varmt at man har det enklere å pille nesen sin. Man kan ha følelsen av et godt utført arbeid...akkurat når du kommer på jobb. Det er viktig at du ikke piller nesen for mye, for da vil du få sår og varmen i kontoret vil gjøre såret verre, og til slutt vil såret ta knekken på deg.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.