Kosebamse

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kosebamser er for tiden ganske farlige...

En kosebamse er et søtt lite kosete dyr, og kan være ganske farlig. Om du plager den kan det føre til døden, eller tortur opprivning av huden din og hjernemos. Kosebamsen har rekorden som verdens mest vanlige dødsårsak. Den ser kanskje ut som en hyggelig og snill kis, men bare vent til han voldtar deg! Hvis noen sier eller skriver stygge ting om kosebamsen kommer den til å drepe deg. Vil du virkelig kødde med det?

Hva er en kosebamse?[rediger]

Det er ganske vanskelig og kunne bevise nøyaktig hva en kosebamse er, men ikkeforskerne mener at en kosebamse er alt annen en kos, de mener at kos er en forkortelse som står for Killer Og Sverd, altså en person som er en Killer (morder) og som bruker sverd. Denne formelen beviser hvor farlig kosebamsen er. Bamse kommer fra det Ole-Brummske navnet Bramse som betyr brumm, altså etternavnet til Ole Brumm.

Kjente Kosebamse Mord[rediger]

Gjennom tidene har kosebamsene drept mange personer.

  • Hitler ble myrdet av kosebamse

Når Hitler tok selvmord var det ikke med en pistol eller lignende, men med en kosebamse han nettop hadde kjøpt

Jesus døde av en kosebamse som var Jøde (som i Mel Gibsons) film, og er nå i himmelen. Bamsen hengte Jesus opp på et kors og tente på han også ettpå puttet han inni en grotte som var lagd av små samer.

Gud døde også av en kosebamse. Da han ble gammel ble han myrdet av en kosebamse, men de andre trodde det var fordi han var gammel. Bamsen benyttet seg av en metode som bestod av å skrelle Guds forhud rett av og begynte å skjære forsiktig i ballene hans.

Saddam ble hengt av en kosebamse, kosebamsen brukte SÅKALT ståltråd som egentlig var lagd av spermhval sperm. Saddam døde i den lille alderen av 1336, hadde han levd et år til ville han blitt 1337 / udødelig. Så bamsen hadde

Kjente kosebamser[rediger]

Sad clown.jpg

Du roter i et dødsbo

Denne artikkelen ble aldri fullført, fordi forfatteren døde under mystiske omstendigheter. Du kan redde den fra dødsboet ved å arve den før den slenges på dynga sammen med artikkelforfatterens andre eiendeler.