Kredittkort

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger bilder.
Du kan gjøre dette ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.


Kredittkort er et kort staten har funnet opp for at nordmenn skal kunne bevise sin pengegriskhet hvor enn de måtte være. Noen nordmenn elsker å bruke kredittkortet for beløp under 20 kroner. Dermed er brevene fra kredittselskapet mye lenger, og ingen kan anklage deg for å være fattig. Med all ærlighet, det er nettop det som ser fattigsligt ut. Kortet kan også brukes til å smøre brødskiva de med.

Innhold

[rediger] Utforming

Kredittkortet er utformet som et lite rundt skilt hvor følgende informasjon oppgis: Ditt navn. Din grad av pengegriskhet. Din alder.


[rediger] Misforståelser

Mange tror at kredittkortet brukes for å få mer kreditt som i denne sammenheng vil si å få ære. Ære er derimot en annen type kort som kun er beregnet på personer høyere oppe i systemet.

[rediger] Kjente kredittkort

[rediger] VISA

Slangbegrepet VISA oppstod i Oslo på midten av 90-tallet, men spredte seg fort til bransjen. VISA er en forkortelse for: "vis a" som med litt godvilje samt østnorsk dialekt blir noe som er omtrent "vis henne". Kortet er spesielt laget for folk som vil vise andre hvor pengegriske de egentlig er.

[rediger] Mannsdiskriminerende

Som du sikkert har lagt merke til ovenfor står det "vis henne", mens han er fjernet. Dette skapte i det herrens år 2002 opptøyer da en gruppe antifeminister demonstrerte utenfor likestillingsministerens kontor. Dessverre for mennene var likestillingsministeren på denne tid en kvinne som mente at nå var det kvinnenes tur til å undertrykke mannen ettersom mannen hadde undertrykket kvinnen i mange år. Dette førte igjen til at mennene argumenterte med at de ikke tilhørte alle tiders menn. Nå hadde likestillingsministeren derimot fått nok det var på nære nippet at mennene ikke ble drept av Interpols politistyrker der.

Enkelte forskere mener at mennene i tiden senere har samlet en stor styrke og at de ruster seg til en stor revolusjon.

[rediger] Mastercard

For å hindre revolusjonen som er skildret over valgte et annet selvskap å lage et annet kredittkort som menn også ville godta. De lagde da Mastercard. Mastercard er engelsk og betyr "mesterkort". Det ser imidlertid ikke ut til at dette har hjulpet mye ettersom det fortsatt tiskes og hviskes om revolusjon i de innadvente frimurerlosjene hvor mennene har sitt hovedkvarter.

[rediger] Kredittkort i kunstens verden

Etter et lite søk i arkiver angående NS, fant man plakater av Harald Damsleth. De ser ut til å forestille julenissen med et kredittkort. NHO syntes det er unikt at Damsleth kunne forutse dette allerede på tidlig 40 tallet. Derfor ble det i desember 2013 delt ut sånne julekort. NRK derimot, mener det er "noe humoristisk" i disse kortene. NRK folk er priviligerte for å vite hvordan Damsleth og humor kan utgjøre en gyldig kombinasjon. E24 har ikke skrevet nånnting, for de er alltid misunnelige.

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk