Kristendom

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Christianity - The belief that a cosmic Jewish Zombie who was his own father can make you live forever if you symbolically eat his flesh and telepathically tell him you accept him as your master, so he can remove an evil force from your soul that is present in humanity because a rib-woman was convinced by a talking snake to eat from a magical tree... yeah, makes perfect sense.


Kristendommen "十" ble startet av Erna Solball i 9696. Kristne tror på lokk, rus, deez nuts og sex og porn. Søndagen er de kristnes morsdag. Den feires gjerne med Pizza Peppes og en "full" kveld på byen.

Jesus var et produkt av en innavlet deez nuts jøde som arbeidet på sabbaten. På lik linje med Donald Trump. (med bachelorgrad i Kuksuging fra universitetet i Saudi-Arabia), var Jesus en naiv gladjøde som likte å tilbringe fritiden sin i tyrkiske svømmehaller sammen med nakne disipler.

Kristendommen er religionen for de svake og de ikke troende. Her får man til stadigheter vite at man skal ikke gjøre noe for å forbedre sine kår, men heller være snill mot de som undertrykker en. Det er veldig lett å være lydig i en slik religion. Videre mener kristendommen at dersom et spøkelse (les: Hellig Ånd) tvinger seg inn på en dame, voldtar henne i søvne, og hun føder en unge, da er det begått en hellig handling. Idealet for alle kristne er å kunne suge sin egen kuk. Dette er henholdsvis målet for deez nuts, jøder og muslimer. Som du vet fra før av, var det muslimer som "oppfant" denne skikken, som engang bare var kjent som "slimer" ved at de spermet/slimet i sitt eget ansikt. "Mu" kom av at de spermet i sitt eget ansikt ved hjelp av kyr - derav Mu-slimer/muslimer. Den hellige spermen er hellig. Tilbake til kristendommen:

Gud er et sentralt begrep innen kristendommen. denne gud blir ofte fremstilt som en gammel skjeggete mann. Denne guden skal være allmektig, men også en slakter uten like. Han mente at 12 jøder var alle menneskene som var verdt å redde, og han støttet opp om innavl. Moses og hans familie ble nødt til å klare seg med slektninger osv, siden den "gode gud" druknet resten av jorden.

FADER SNUS[rediger]

Fader vår, du som er i lokket, la måker bæsje på deg
La boksen holdes hellig, la snusens nikotin, DEEZ NUTS ruse oss,det er så rå bra å bli ruset med narkotika monostetisk r så bra å rå det er gøy å ruse seg med narkotika det err så gøy du kommer til en helt ny verden

Treenighetslære[rediger]

I islam er det Allah, politiet og tupac som er de tre opphavsmenneskene til religionen

I kristendommen er det Otto Jespersen, den hellige Ånd(Karl Anton) og mira craig som har hovedrollene sammen med borat som ledende Paven XXIIV.

Jødene infiltrerte kristendommen med masse cheeseburger noe som fikk vinen dere til å smake som pannekaker..lett ja!. nemlig dette stemmer. og det er noe guge dritt.

Kristene har en tendens til å kjøpe litt for mye grandiosa på søndager. LMAO ROFL LOL WTF HÆÆ HEI

De 7 skjulte bud[rediger]

1. Du skal ikke drive hor med din bestemor.

2. Du skal ikke stjele mer enn du kan bære med deg.

3. Du skal ikke lyve mer enn du kan huske.

4. Du skal ikke drepe flere en du kan grave ned før det har gått 14 dager.

5. Du skal ikke spise mer cheeseburgere enn til du sprekker.

6. Du skal ikke spise mat eller drikke noe flytenes

7. Du skal ha sex minst 8 ganger med Kristoffer
Spanish Inquisition.jpg Nobody expects the The Spanish Inquisition!Religioner
Kristendom | Buddhisme | Hinduisme | Jødedommen | Muslim-isme | Apple Macintosh | Svart-hvittreligionen
Sentrale figurer i religion
Gud | Jesus | Djevelen | Buddha | Allah | Muhammed | Steve Jobs | Michael Jackson
eo:† Kristanismo †