Krutt

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Krutt er et materiale som brukes for å slukke ild og er i de fleste brannslukningsapparater. Når man kaster det flytende stoffet på en flamme, kommer det en stor, soppformet dott med kullsvart røyk omgitt av en trykkbølge som ofte dreper mennesket som hiver kruttet. Røyksoppeffekten er noe som oftest blir kalt for relativitetsteorien, som forårsakes av blandingen av Plutonium, Utrolium, Kulde og Sot.

Ingredienser i krutt[rediger]

  • Krutt
  • sandpapir

Hvordan lages krutt?[rediger]

Krutt lages på en fabrikk som befinner seg i Norvegia. Lederen for denne fabrikken heter lommemannen, men det var ikke han som fant opp kruttet selv. Osama var ingen oppfinner, han gikk seg bare vill på sin daglige tur rundt treet hans. På den lange veien fikk han øye på en radioaktiv katt som hadde en grønn glød. Så grotesk han var, dissekerte han katten og fant kruttet inni kattehjernen dens.

Krutt lages egentlig ved at man avler opp radioaktive katter og dissekerer dem i ung alder, for da det er mest krutt i hjernen. Men det er helt bortkastet fordi det er egentlig 100 ganger mer krutt i menneskehjerner

Plantekrutt[rediger]

Det finnes flere typer krutt, blant annet plantekrutt. Plantekruttet ble først funnet på en meteoritt på en av Barack Obamas mange romvisitter. Planten som plantekruttet kommer fra heter månesikkel (Også kalt Hasj), som i dag av en eller annen grunn kan plantes på Mars (sjokolade). Veldig mange er glad i å spise denne kruttvarianten, og deretter nyse den opp igjen gjennom munnen, som gjør at du må brekke deg.


Som brannslukker er ikke plantekruttet den beste. Hvis en idiot hiver dette på en flamme, vil han ikke dø, men nesa vil bare begynne å brenne.

Mineralkrutt[rediger]

Mineralkrutt må graves ut av fjellet med et geitehorn, for ellers kan geitumet i mineralkruttet antenne og skape en istid for 2 år. Henrik Ibsen var idioten som fant ut at denne fornøyelsen kunne skje om man ikke brukte et geitehorn.


Effekten av dette kruttet er det helt ELENDIG om man skal slukke ild, for det kommer bare et lite poff. Ikke anbefalt for folk som Lars Monsen.