Kugalskap

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Sliten ku.jpg

Kugalskap (BCB, bizarre cow behavior) er en overførbar sykdom som rammer storfe i Stavanger-området. Sykdommen kan spores tilbake til Aleksander Kiellands storhetstid. Forskere mener det er en sammenheng mellom Kiellands eksentriske skuespill, noveller og romaner og de første tilfellene av kugalskap. En obduksjon av Kiellands gjenværende lik ble i 2002 utført, og i rapporten ble det klart at han hadde systematisk utsatt seg for feildannede proteiner. Kielland har selv skrevet flere brev til sin elskerinne om dette, der han kaller disse feildannede proteiner "min inspirasjon og forbandelse". Det er blitt påvist at BCB hos mennesker gir en fantasifull og skriverlystig oppførsel, men fører til aggresjon, bitelystighet og død.

Kugalskapens påvirkning av kuer[rediger]

Kugalskap blir ofte fremstilt i media som en farlig og dødlig sykdom hos kuer. Dette er selvsakt anti (BCB) propaganda fra konservative jornalister som får støtte fra FrP. Kugalskap er på mange måter blitt fremstilt som marihuana ble i USA under Reefer Madness-perioden. Feildannede proteiner er ikke dødelig hos kuer. De gir storfe en sterk hallusinerende effekt og kan gi milde muskelkramper. Danske undersøkelser viser at kuer i Stavanger er mindre effektive og produserer sur melk. Dette får bønnene til å reagere med sinne. Derfor blir kuer som her avhengige av feildannede proteiner brent på bålet for å lage eksempler.

Kugalskapens påvirkning av mennesker[rediger]

Fyr med kugalskap.jpg

De viktigste symptomene er grå hår, mye røyting, røde øyne, at tunga løsner og at hjernen smuldres opp sakte men sikkert. Sjeldnere virkninger inkluderer vektøkning (kan være så mye som 50 kg), å snakke hebraisk i søvne, en trang til å ete gras, og smerte i halebeinet når halen vokser ut. Om du opplever disse symptomene, kontakt nærmeste ku, og følg livstilen dens i 1 uke.

Kugalskap hos mennesker er kun observert i 5 tilfeller siden 1940: Carl I. Hagen, Vidkun Quisling, Lars Monsen, Arne Brimi og Mia Gundersen. Kugalskap er veldig avhengighetsskapende hos mennesker, og forsterker personligheten kraftig. Alle bieffektene hos mennesker er enda ikke kartlagt. Dette eneste tilfelle vi har der Kugalskap har ført til en bra ting er hos Lars Monsen, mannen som ble født av en belgisk blå.


Hvordan få kugalskap[rediger]

Spis rød sopp med hvite flekker. La helst soppen ligge og råtne litt først.

Advarsel

Når du først får kugalskap, er det ingen vei tilbake.