Kurt Nilsen

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Idol-Kurt (født 1888 e.kr) kan til forveksling minne litt om den kjente barne-tv-figurenFlode. Dette er hovedsaklig fordi begge har tenna på tørk, og det er tydlig at de trenger en puss. Kurt Nilsen har også begått landsforræderi ved å gå sammen med kjønnsforvirrede Espen Lind, prepubertale Alejandro Fuentes og totalt ukjente Askil Holm og dannet Gitarkameratene 2. Gitarkameratene 1 gikk ut i media og krevde at Nilsen, nordlendingen, sørlendingen og han totalt ukjente skiftet navn. Gitarkameratene 1 ville ikke forbindes med en gjeng som dro landet rundt og fikk 60 år gamle damer til å bløtlegge trusene sine for første gang siden den biologiske klokka sluttet å gå.


Thumb

Kurt er kjent fra det populære, norske tv-programmet nissene på loven, som amerikanerne stjal fra oss, fordi de tenkte at de kanskje kunne finne sin egen Kurt. Det kunne de selvfølgelig ikke, da det bare finnes en syngende hobbitengel med flodetenner her i verden. Men Kurt er også kjent som den eneste rørleggeren med sprekken foran. Han har også blitt et svært populært innslag på en lokal tv-kanal i Tyrkia hvor han røyker en 20-pakning ved å ha alle 20 sigarettene mellom fortenna.

Kurt er selvfølgelig solist i hobbitkoret, og er mest kjent for sangen she's so high(om alven han forelsket seg i), Wedding's off(som han skrev da bryllupet ble avlyst fordi alven dro over havet) og push push(fra da han dyttet kjæresten til alven han forelsket seg i utenfor et stup).


Kurt er også mye brukt under juletilstelninger, da som juletrefot.

Kurt-Nilsen.jpg

Dette bilde er tatt etter at Bono prøvde å stjele Kurt sin stemme ved å ta ut hjernen hans (derfor hatten) for så å skjære seg ned til halsen og stemmebåndene. Han mislyktes siden Lars Monsen syntes Bono så ut som en flått og stoppet han og kastet han til where the streets doesn´t have no navn