Kuwait

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Kuwait er et slangord på norwengelsk (også kjent som norsk-engelsk), som benyttes dersom en ku blir satt på venteliste hos legevakten, forsikringsselskapet, i butikken eller hvor som helst.

Ordets opphav[rediger]

Lars Sponheim oppfant begrepet "kuwait", noe han skammer seg sterkt over.

Det ble lenge påstått at MacGyver oppfant ordet. Dette er imidlertid blitt tilbakevist i senere tid, da det nylig kom fram at Lars Sponheim hadde innrømmet at han brukte ordet på en engelsk pub i 1827. Det ryktes at han skal ha gjort en glipp og fortalt dette til den ondskapsfulle FrP-lederen Siv Jensen, som selvsagt gjorde alt for å ødelegge Sponheims's liv. Siden hele Norge nå vet hvor dårlig Lars Sponheim er i engelsk, er alle hans muligheter for å noensinne bli statsminister ruinert. Derfor trakk Sponheim seg fra politikken i 2004, og flyttet tilbake til sauegården sin i Vietnam, en liten drueformet landsby i Trøndelag. Siden Venstre dermed ikke lenger har en offisiell ledelse, har det nå brutt ut borgerkrig i partiet.

Bruk av ordet idag[rediger]

Ordet blir sjeldent brukt. Årsaken til dette ligger sannsynligvis i at de fleste nordmenn ikke vil bli assosiert med Lars Sponheim, selv om enkelte akademikere har påpekt at det finnes svært få samtaleemner hvor det er bruk for et slikt begrep.

Andre betydninger[rediger]

Frem til 1990 var Kuwait også navnet på et land i Asia, som grenset til Irak og Saudi-Arabia. Landet ble følgende årstall innvadert og annektert av nabostaten Irak. I den påfølgende Gulfkrigen forsøkte NATO å frigjøre Kuwait, men mislykkes. Resultatet av krigen var at Irak okkuperte nesten alle NATO-landene som hadde deltatt i krigen (med unntak av Norge, som har et vanvittig atomvåpen-arsenal), og trakk seg ut først 8 år senere. Dette knusende nederlaget for NATO bidrog til at organisasjonen ble solgt på en tvangsauksjon, ettersom den totalt hadde mistet sin funksjon. Den ble solgt til Onkel Skrue for 50 øre, ettersom ingen andre var villige til å påta seg ansvaret for en så betydningsløs organisasjon. Onkel Skrue har nå omdannet organisasjonen til et ostepølse-firma.

Land i Asia
· Afghanistan · Armenië · Azerbeidzjan · Bahreïn · Bangladesh · Bhutan · Brunei · Cambodja · China · Cyprus · Filipijnen · Georgië · India · Indonesië · Irak · Iran · Israël · Japan · Jemen · Jordanië · Kazachstan · Kirgizië · Koeweit · Laos · Lengevekijstaan · Libanon · Maldiven · Maleisië · Mongolië · Myanmar · Nepal · Noord-Korea · Nynorge .Oezbekistan · Oman · Oost-Timor · Palestina · Pakistan · Qatar · Rusland · Saoedi-Arabië · Singapore · Sri Lanka · Syrië · Tadzjikistan · Taiwan · Thailand · Tibet · Torarnistan · Turkije · Turkmenistan · Verenigde Arabische Emiraten ·Viet Nam · Zuid-Korea ·
.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!