Kvise

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Et alvorlig angrep av gule kviser.

Kviser blir sett på som mange forskjellige ting, et tegn på modenhet, avstøtende objekter, og et tegn på jomfrudom. Dette er selvfølgelig ikke sannheten, faktum er at foreldre sniker seg inn på rommene til sine tenåringsbarn, og planter disse såkalt utvekstene fra helvete i ansiktene på tenåringene.

Det finnes flere typer kviser; du har små kviser, som man ikke bryr seg med. Du har kviser på størrelse med en liten drue, disse er betente og svir som f***, det verste er at de gjør så vondt at man ikke kan gjøre noe med dem, slik at man bare blir mer og mer sur og irritert; gutter er kjent for å skjære disse plagsomme betennelsene vekk fra ansiktet, uvitende om at de etterpå ser bare ca. 18 ganger verre ut.

En kur kan være å spise snørr slik at man får litt mer vett i skallen.

Den siste typen kviser er de gule, oppfunnet av kineseren Guo Ling Goo, som var dum nok til å blande en vanelig blanding med kviser, med majones, slik at de ble gule og heslige. Denne typen kviser er lette å skvise, men når du gjør det, kommer det ut en ekkel klissen gul gørr (Noen ganger brukt i majones). Når man klemmer for hardt, så kommer det ut en posjon ketchup, nok til å dekke en pølse i brød.

Kvisenes historie[rediger]

De første til å få kviser, var neandertalerne, det er bevist at neandertalerne ble så skremt da de yngste utviklet kviser, at de tok livet av disse individene, og spiste dem etterpå. Ellers så har ikke verden brydd seg så mye om kviser, men nok til å utvikle ubrukelige og teite kvisekremer som skal fjerne disse plagsomme utvekstene i ansiktet. Men dette virker så klart ikke.

Kvisers nytte[rediger]

Det blir påstått den dag idag, at noen få indianerstammer i Sør-Australia bruker store menger kviser hver år. Disse brukes til å utvinne det høyst skjeldne kvisejusen. Verdien pr. kvise i Australia ligger idag på ca. 199$ ifølge den internasjonale børsen.