Lærer

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Lærer (Lerus Nerdus Filiokkus) er en mer og mer utbredt art som lever og trives over hele Norge. De lever som regel av halvgammel kaffe og wienerbrød som de smugler med seg fra skolekjøkkenet til lærerværelset fra de endeløse timene i mat og helse, populært kalt "heimkunnskap". Deres daglige sysler er å plage elever med endeløse timer med geografi, historie, matte, etc. dag ut og dag inn, eller kake og brus som de får oppe på det gamle og mugne lærerkjøkkenet som ligner mer på noe som noen har spydd opp. Det er imidlertid ukjent hva lærere gjør i helger, men noen hevder de legger nye planer for hvordan de skal smugle mer mat ut fra skolekjøkkenet, eller at de rett og slett går i transe inne på lærerværelset fra fredag ettermiddag til mandag morgen, eller selvsagt planlegger mye ( og da snakker vi aldeles mye ) straff(lekser). Hva de gjør i ferier er helt ukjent for allmennheten, men forskere jobber på sprengbomber for å finne det ut.Noen mener de spiser julebrus og drikker nachos og stjeler filmer.

DE ER SUPER GALE ETTER MARC OBAMA OG SHIA LABEUF== Arter av lærere ==

RLE-læreren[rediger]

"Religionus Latsabbuss Evenukkus"

RLE-lærere er som kjent veldig kjedelige, får å få en rle lærer må man kombinere, genetisk altså, en bibel, et råttent eple og en matematikklærer. Den første RLE-læreren ble oppfunnet i 1834 etter at de tidligere het KRL-lærere. De syns at KRL-lærerene var for morsome og fantastisk spennende(etter at alle krl-lærere ble spist av blodtørstige kaniner), skapte de en helt ny lærer kalt RLE lærer. skapningen som skapte rle læreren er mest kjent som Rektor-Kalle eller "MacGyver" rle lærere bruker som oftest ikke ved i peisen, de bruke heller koranen og toranen. de brenner veldig godt. i kaffen bruker de heller ikke vanlig vann, men blodet fra nydøde småbarn, disse må selvfølgelig være døpt. RLE-timene er egentlig bare hjernevasking som skal få uskyldige skolebarn til å bli helt kokkelimonke, dette er da funnet ut av verdens ledende forskergruppe. De tror likevel at dette bare er litt av den store planen til RLE-lærerne. dems måte å si dette på er at dette er en moderne korfsfarertog. de vil kristne hele verden, fordi da vil det bli "verdensfred". dette prøvde de i middelalderen, men vi så jo åssen det gikk...

Noen lærere er skapt for å kjede barn, men de som ikke er det trenger de å gjøre det? 

I timene høres høylytt snorking.da tas linjalen frem og rle læreren smekker den hardt i bordet så alle skvetter himmelhøyt.noen tisser på seg av forskrekkelsen.det er lurt å ta med pute,vannflaske og en slik bleie som tour de France syklistene bruker for dette blir en lang time.

Mattelæreren[rediger]

Matikus uforståus Øresus

Mattelærere er en av de mest utbredte artene av lærere i Norge. De er ansett som mest farlig, siden de vanligvis er over 55 år gamle, og de plager elevene daglig med utrolig mange vanskelige mattespørsmål i perioder på 45 minutter eller en og en halv time. En samtale mellom lærer og elev kan foregå slik:

Læreren: "Per, er du sikker på at du ikke vet hva 5+3 er?"

Per: "Ja, jeg er sikker. Kan du ikke bare si hva det er?"

Læreren: "Nei, da spør vi Cornelius. Han pleier å vite sånt. Vet du det nå, Cornelius?"

Cornelius: "Alle vet da vel at det er 8, eller hva?"

Læreren: "Husker du det til neste gang nå da, Per?"

Per: "Jada, jeg tror det..." "læreren" : "okei bra per ! , flere spørsmål ? "


Og sånn fortsetter det dag ut og dag inn, med utrolig kjedelige spørsmål. Som man sikkert skjønner, velger læreren ut en elev som han infiserer med viruset "Mattyfus" (Latin: Nerdus Svarus Kattepus) som svarer på alt de andre elevene ikke kan.

Viktig oplysning! Matte lærere er lærere som "hjelper" deg med problemer du ikke har hatt uten dem!

Mattelærere drysser ofte litt kritt oppi kaffen de lever på for å gi den et lite ekstra piff. Og selfølgelig skoletyggis.

Mattelærerene har som oftest disse kjennetegnene:

  • Lite hår på hodet, men mye på hendene.
  • Fullpakkete lummer
  • Problemer med å lære bort matte,(som vist i eksempelet med per, cornelius og læreren)
  • S T O R T temperament
  • store nerdebriller
  • de går alltid med minitavle, kritt og pekestokk.

En morsom ting med mattelærerne er å få de til å frike heeeelt ut. Dette kan gjøres veldig enkelt. Du behøver bare å spørre hva 6*7 er, hva 7*6 er, (de vet ikke at 6*7 og7*6 er det samme) egentlig bare spørre om masse gangestykker, eller hva andre ting er.

Er du virkelig (u)heldig får du en nordlending som også liker gutter. Om han heter Remi (Latin: Styggus Nerdus Remus Femus) er du jo selvfølgelig ekstremt heldig. Mattelærere ved navn Flemming er jo som sagt de mest fryktede, men noen elever tør å strekke visse grenser.

typiske navn for matte lærere er: FLEMMING( verst av dem alle) og Anders (ikke så ille men veldig sløv og glad i naturprogram.)

Forskere prøver nå og finne ut om mattelærerene virkelig kan det de sier,eller om de bare søker på youtube. norsklærere gnir seg ofte på låret

Engelsklæreren[rediger]

Englesisk Norvegikus Nørdus

En lærer i engelsk er ond, det er vanligvis ensstygg kvinne. Hun snakker bare engelsk, så elevene lærer faktisk ikke en del av henne. Hun er vanligvis rundt 30-100000 år. Engelsklærere spiser engelsk marmeladetoastmed marmite til frokost hver dag, med en kopp te til. Denne type Lærere er også enkle å få til å frike helt ut. Man behøver bare å spørre; What color do you have on your trouser today? Are your little cunt horny? Alle gjennomsnitts engelsklærere er for dum til å kunne svare. Så hvis du har en engelsklærer som faktisk KAN dette, da er du utrolig (u)heldig.

==NATURFAGLÆRER==(naturalius stiffus kjekkis) En naturfaglærer er som regel fra et annet land.Helst fra Trøndelag.Naturligvis. Ofte står de og underviser i naturalia,med pekestokken fra disse lærerene lærer en faktisk noe. De ynder å fortelle om kroppen deres og viser den velvillig frem for enhver interesserte.Dvs ingen. De er en merkelig rase av lærere.De tygger tyggis som normale lærere,men drikker ikke kaffe og er veggiser,dvs de spiser ikke dyr.De spiser aldri noe dyrt overhodet.Det er derfor slagordet deres er De oppholder seg ofte opp mot veggene,gjerne på toalettet.Andre lärere tar et smørbrød,naturfaglærerne tar en sandwich.Etterpå må de inn til rektor og få pryl.Noe de digger.Det er usikkert hva disse stille naturfagslærerne gjør i fritiden.Mest sannsynlig har de nesa si oppi blomsterbedet til nabodama for å utforske om det finnes noen nye insektsarter.eller de har nesa si oppi "hagen" og buskaset til før nevnte nabodame på jakt etter olje eller flatlus.

Den verste naturfagslæreren er den som tar med seg et eksemplar fra nattens ekspedisjon på neste undervisning.

naturfagslereeerene er faktisk ganske hyggelige

Musikklærere[rediger]

De har et vilt utseende.et stort,bustete hår,skjegg,fotformsko som lukter svette og små griseøyne som skuler olmt mot deg.noen ganger ber de kun jenter,merkelig nok,om å blåse i fløyta hans. Da må de gå en eller flere etter tur inn på et spesialundervisningsrom for de spesialiserte.

Han er gjerne tonedøv og ofte hører han svært dårlig.alle må rope til ham.de prøver å ødelegge stemmen vår,derfor må vi rope og synge så mye.argumentet er at Mozart var døv ,og han laget jo sine beste verker i døv tilstand.uansett hvor dårlig man spiller fløyte,piano og synge ,så får alle høye karakterer slik som Godt.det betyr at det er godt man ble ferdig med å synge.når musikklærern roper ut at vi skal ha en trekant gjelder det å tenke skeptisk.forhåpentligvis betyr det bare at vi skal ta triangelen frem...

Gymlærere[rediger]

Gymlærere (ganske ydmykende morgengymnastikk) er en av de minste artene innenfor hele slektstreet av læricus kjedius. De liker mest å drive elever fra vettet med å sende dem på 4 km joggetur og skitur, uten stopp. Gymlæreren selv blir igjen for å ta seg en smugrøyk.en halv time senere kommer han kjørende med sin vrak av en bil.de tykkeste elevene blir sendt ut på maraton og klatring,de laveste må hoppe bukk over de høyeste elevene.de som prøver å skulke og blir angitt av andre elever(de får fri 20 minutter før),blir tatt av lærerne.straffen er å løpe 40 runder rundt fotballbanen mens man synger gymlærersangen.

Gymlærersangen

Med stål i ben og armer
Skal du ikke trege tarmer.
Spring bort flesk og fett
Så blir du fin og lett
Kolesterol og slag
Kan gi deg en dårlig dag
Se på meg
Jeg løper i en fei.(pga diare,haha)

[[Kategori:Yrke]]

[[zh:老师]]

[[cs:Pedagog]]
[[de:Lehrer]]
[[en:Teacher]]
[[es:Profesor]]
[[fi:Opettaja]]