Lærer

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Lærer (Lerus Nerdus Filiokkus) er en mer og mer utbredt art som lever og trives over hele Norge. De lever som regel av halvgammel kaffe og wienerbrød som de smugler med seg fra skolekjøkkenet til lærerværelset fra de endeløse timene i mat og helse, populært kalt "heimkunnskap". Deres daglige sysler er å plage elever med endeløse timer med geografi, historie, matte, etc. dag ut og dag inn, eller kake og brus som de får oppe på det gamle og mugne lærerkjøkkenet som ligner mer på noe som noen har spydd opp. Det er imidlertid ukjent hva lærere gjør i helger, men noen hevder de legger nye planer for hvordan de skal smugle mer mat ut fra skolekjøkkenet, eller at de rett og slett går i transe inne på lærerværelset fra fredag ettermiddag til mandag morgen, eller selvsagt planlegger mye ( og da snakker vi aldeles mye ) straff(lekser). Hva de gjør i ferier er helt ukjent for allmennheten, men forskere jobber på sprengbomber for å finne det ut.Noen mener de spiser julebrus og drikker nachos og stjeler filmer.== Arter av lærere ==

RLE-læreren[rediger]

"Religionus Latsabbuss Eventukkus"

RLE-lærere er som kjent veldig kjedlige, får å få en rle lærer må man kombinere, genetisk altså, en bibel, et råttent eple og en matematikklærer. Den første RLE-læreren ble oppfunnet i 1834 etter at de tidligere het KRL-lærere. De syns at KRL-lærerene var for morsome og fantastisk spennende(etter at alle krl-lærere ble spist av blodtørstige kaniner), skapte de en helt ny lærer kalt RLE lærer. skapningen som skapte rle læreren er mest kjent som Rektor-Kalle eller "MacGyver" rle lærere bruker som oftest ikke ved i peisen, de bruke heller koranen og toranen. de brenner veldig godt. i kaffen bruker de heller ikke vanlig vann, men blodet fra nydøde småbarn, disse må selvfølgelig være døpt. RLE-timene er egentlig bare hjernevasking som skal få uskyldige skolebarn til å bli helt kokkelimonke, dette er da funnet ut av verdens ledende forskergruppe. De tror likevel at dette bare er litt av den store planen til RLE-lærerne. dems måte å si dette på er at dette er en moderne korfsfarertog. de vil kristne hele verden, fordi da vil det bli "verdensfred". dette prøvde de i middelalderen, men vi så jo åssen det gikk...

Noen lærere er skapt for å kjede barn, men de som ikke er det trenger de å gjøre det?

Mattelæreren[rediger]

Matikus Festus Øresus

Mattelærere er en av de mest utbredte artene av lærere i Norge. De er ansett som mest farlig, siden de vanligvis er over 55 år gamle, og de plager elevene daglig med utrolig mange vanskelige mattespørsmål i perioder på 45 minutter eller en og en halv time. En samtale mellom lærer og elev kan foregå slik:

Læreren: "Per, er du sikker på at du ikke vet hva 5+3 er?"

Per: "Ja, jeg er sikker. Kan du ikke bare si hva det er?"

Læreren: "Nei, da spør vi Cornelius. Han pleier å vite sånt. Vet du det nå, Cornelius?"

Cornelius: "Alle vet da vel at det er 8, eller hva?"

Læreren: "Husker du det til neste gang nå da, Per?"

Per: "Jada, jeg tror det..." "læreren" : "okei bra per ! , flere spørsmål ? "


Og sånn fortsetter det dag ut og dag inn, med utrolig kjedelige spørsmål. Som man sikkert skjønner, velger læreren ut en elev som han infiserer med viruset "Mattyfus" (Latin: Nerdus Svarus Kattepus) som svarer på alt de andre elevene ikke kan.

Viktig oplysning! Matte lærere er lærere som "hjelper" deg med problemer du ikke har hatt uten dem!

Mattelærere drysser ofte litt kritt oppi kaffen de lever på for å gi den et lite ekstra piff. Og selfølgelig skoletyggis.

Mattelærerene har som oftest disse kjennetegnene:

 • Lite hår på hodet, men mye på hendene.
 • Fullpakkete lummer
 • Problemer med å lære bort matte,(som vist i eksempelet med per, cornelius og læreren)
 • S T O R T temperament
 • store nerdebriller
 • de går alltid med minitavle, kritt og pekestokk.

En morsom ting med mattelærerne er å få de til å frike heeeelt ut. Dette kan gjøres veldig enkelt. Du behøver bare å spørre hva 6*7 er, hva 7*6 er, (de vet ikke at 6*7 og7*6 er det samme) egentlig bare spørre om masse gangestykker, eller hva andre ting er.

Er du virkelig (u)heldig får du en nordlending som også liker gutter. Om han heter Remi (Latin: Styggus Nerdus Remus Femus) er du jo selvfølgelig ekstremt heldig. Mattelærere ved navn Flemming er jo som sagt de mest fryktede, men noen elever tør å strekke visse grenser.

typiske navn for matte lærere er: FLEMMING( verst av dem alle) og Anders (ikke så ille men veldig sløv og glad i naturprogram.)

Forskere prøver nå og finne ut om mattelærerene virkelig kan det de sier,eller om de bare søker på youtube. norsklærere gnir seg ofte på låret

Engelsklæreren[rediger]

Trettus Filius Appelsinjuice

En lærer i engelsk er grei nok, det er vanligvis en kvinne. Hun snakker bare engelsk, så elevene lærer faktisk en del av henne. Hun er vanligvis rundt 30 år gammel, med ettervekst og hår på leggene. Engelsklærere spiser engelsk marmeladetoast til frokost hver dag, med en kopp te til. Denne type Lærere er også enkle å få til å frike helt ut. Man behøver bare å spørre;

Alle gjennomsnitts engelsklærere er for dum til å kunne svare. Så hvis du har en engelsklærer som faktisk KAN dette, da er du utrolig (u)heldig.

Naturfagslæreren[rediger]

En naurfaglærer er som regel fra et annet land. Og kan ikke og uttale JEG ordentlig , sier JEI istedefor. Poenget med naturfaglærere , et at de egentlig prøver å lære dere språket dems. Eller selfølgelig naturfag , som betyr vann for enkelte. "Hopp i havet" eller "SJØrøvere" , er ord som aldri blir brukt. snufs..

Den verste naturfagslæreren er som regel fra Stavanger, Bergen etc. Man sliter derfor sterkt med og skjønne at stikkedåse=fyrstikkeske og at kjekt ikke betyr kjekk, men gøy...

Medialæreren[rediger]

Medialæreren er en liten bataljon som rusler rundt på medialinjene rundt om i landet. De stammer egentlig fra en forhistorisk, meget avansert sivilisasjon.

Kjente sitater[rediger]

 • Yeees *gni hender*
 • Det gjenge busse
 • Bler det noe?!
 • E det her de 'e fest?
 • Å det vett du!
 • Nu syntes æ at du ska pass kjeften din! seie Ole
 • gå te rektor, NU! svarar lærer
 • og det var historien om lille Ole

--~ChicaTheChicken~

Musikklærere[rediger]

De synger som regel ofte , f.eks : " du kan sette deg på benken der" eller noe lignende. De prøver å ødelegge stemmen vår . Derfor vi må synge så mye.

Musikklærere er også den lateste lærerformen, og man kan ofte observere dem sitte for seg selv å spille Monopol på iPhonen sin(siden de er musikere har de Iphone, Mac osv.) Skulle det til en forandring komme noen som ville lære noe måtte de først hente kaffe til læreren. Hvis man etter mesteparten av timen, endelig hadde funnet musikklæreren, OG hentet kaffe til ham, fikk man lære å spille piano, f. eksempel. Da måtte man bare stå med ryggen til pianoet, helst på ett ben med hendene over hode, og svare på om læreren spilte dur eller moll. Slik lærete man piano. Ikke spør om trommer engang.

En typisk musikklærer er en passe tykk, lat nordlending, med langt fettete hår, og en harry skjeggstubb. Men vi skal være greie med dem, siden det er trønderne sin feil at de slapp igjennom.

Gymlærere[rediger]

Gymlærere (ganske ydmykende morgengymnastikk) er en av de minste artene innenfor hele slektstreet av læricus kjedius. De liker mest å drive elever fra vettet med å sende dem på 4 km joggetur, uten stopp. Gymlæreren selv blir igjen for å ta seg en smugrøyk og sparke de tykke elevene som prøvde å skulke ved å gjemme seg på do. Han vet også om du har prøvd å stoppe, fordi han kan lukte det på svetten. Gymlærere er som oftest gamle soldater trent av Erna Solberg. Noe som betyr at de kan lage en robot av sjokolade, dopapir og sokker som kan jage elevene i 5 mil, på denne måten kan gymlæreren snike seg unna og få røyke 20 per gymtime. Noen ganger unner de seg litt whisky, og dette kan merkes hvis de løper skrått rundt i gymsalen og roper jeg skal ta dere allesammen jævla Taliban!. En liten flaske whisky (5 cl) tilsvarer 8 dl, men hvis de tar seg et par dråper til kan de ble forbanna når en elev spør om han kan gå på do, jage dem rundt med en teskje og rope ting som hvem kaller du en benk og gulrøtter er sunt for helsa før de får sammenbrudd, setter seg ned, griner og bæljer ting som tyskerne tok hunden min og Gygrid, hvorfor måtte det ende, så deretter og tørke tårene og aktivere roboten igjen å ta seg et par røyk til.

Gymlærersangen
Det var en dag i august i fjor
at gymlæreren sendte oss ut på joggetur
Og kom hjem dagen etter
med tre tjukke gutter hengende etter
Han sa: dette er det verste jeg har sett
Bare tre 10åringer og så mye fett
Nå jogg et par kilometer
Jeg skal ha en røyk og litt sånn der
Når vi kom tilbake et par timer etter
så drev han og slåss med en dødelig engelsk setter
Han ropte og skrek ting som tyskerne kommer
Og alle hater en drita dommer
Som møter tre timer før start
Og røyker i garderoben før kampen er slutt.

naturfaglæreren vil bli sugd av trude og han heter Omer Marcock