Løve

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Løven (aka Sinna Løve) er et stort og mektig dyr. Det er fint og flott med sin fine krage. Løven blir ofte funnet i badekar der den liker seg godt. Dersom du er en terrorist som holder på å bli spist av en løve må du lede den til et badekar, og la den roe seg ned. løven til et badekar Den kan få mange venner som for eksempel kan være hyenen, antiloper, elefanter, foreldre, kameler og rom vesener. Disse myteomspunnede kattene som har fått både musikaler og filmer oppkalt etter seg. Uten at noen vet hvorfor. Sympatisører i Natur & Ungdom mener at det er fordi kjønnshårene er festet rundt halsen og i nakken. Ikke veldig søtt, og ikke veldig ulikt folkeslag fra Midtøsten. Hvis du tar på en løve sitt hår, vil du kjenne at det ikke er helt likt som håret på hodet ditt.

Et av få dokumenterte bilder av løven. Legg merke til den rød sløyfen og det slu smilet

Løven er redd for meitemark og muldvarper, kamferdrops og telefonselgere med flippskjegg. Og selvfølgelig dyret som alle andre frykter, ja, det kan kun være Skogens Konge selv. Elgen. Før var løven utbredt over hele verden, men er nå fordrevet fra Skandinavia. Det er lett å tenkte at dette høres veldig rart ut. Men det er det ikke. Elgen og løven kan simpelt nok ikke konkurere om samme bjørkekvister og revir.

løver er store,ufarlige og loddene pelsdyr. hvis du prøver å klapper en så flyr den deg hjem

En Løve

Nå lever løven kun av diare fra mennersker, smurfer og bildekk i sørlige deler av Ørkenen. Veldig trist, siden favorittmaten til løven er gule non-stops og terrorister fra Tunisia. Løver er forvokste katte dyr, som også kan fly. Løver kan svømme som engler. De kan faktisk fly og det er observert i Sør-Norge løven kan også være film-stjerne f eks løvenes konge 1,2 og 3 og alle vet hvordan den ender !!!


løver liker også blomster. så spis sunt.