Løve

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

LØVEN PRØVER ALLTID Å FÅ SEX NÅR DE JAKTER, MEN SOM DE JAKTER VIL JO DE IKKE HA SEX MEN DEN SÅ DA BLIR DEN SPIST.Ah, løvene. Disse myteomspunnede kattene som har fått både musikaler og filmer oppkalt etter seg. Uten at noen vet hvorfor. Sympatisører i Natur & Ungdom mener at det er fordi kjønnshårene er festet rundt halsen og i nakken. Ikke veldig søtt, og ikke veldig ulikt folkeslag fra Midtøsten. Og ingen sympatiserer med disse.

Et av få dokumenterte bilder av løven. Legg merke til den rød sløyfen og det slu smilet

Løven er redd for meitemark og muldvarper, kamferdrops og telefonselgere med flippskjegg. Og selvfølgelig dyret som alle andre frykter, ja, det kan kun være Skogens Konge selv. Elgen. Før var løven utbredt over hele verden, men er nå fordrevet fra Skandinavia. Det er lett å tenkte at dette høres veldig rart ut. Men det er det ikke. Elgen og løven kan simpelt nok ikke konkurere om samme bjørkekvister og revir.


Nå lever løven kun av diare fra mennersker, smurfer og bildekk i sørlige deler av Ørkenen. Veldig trist, siden favorittmaten til løven er gule non-stops. Løver er forvokste katte dyr, som også kan fly. Løver kan svømme som engler. De kan faktisk fly og det er observert i Sør-Norge løven kan også være film-stjerne f eks løvenes konge 1,2 og 3 og alle vett hvordan den ender !!!


løver liker også blomster. så spis sunt.