Løve

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

Ah, løvene. Disse myteomspunnede kattene som har fått både musikaler og filmer oppkalt etter seg. Uten at noen vet hvorfor. Sympatisører i Natur & Ungdom mener at det er fordi kjønnshårene er festet rundt halsen og i nakken. Ikke veldig søtt, og ikke veldig ulikt folkeslag fra Midtøsten. Og ingen sympatiserer med disse.

Et av få dokumenterte bilder av løven. Legg merke til den rød sløyfen og det slu smilet

Løven er redd for meitemark, kamferdrops og telefonselgere med flippskjegg. Og selvfølgelig dyret som alle andre frykter, ja, det kan kun være Skogens Konge selv. Elgen. Før var løven utbredt over hele verden, men er nå fordrevet fra Skandinavia. Det er lett å tenkte at dette høres veldig rart ut. Men det er det ikke. Elgen og løven kan simpelt nok ikke konkurere om samme bjørkekvister og revir.


Nå lever løven kun av smurfer og bildekk i sørlige deler av Ørkenen. Veldig trist, siden favorittmaten til løven er gule non-stops. Løver er forvokste katte dyr, som også kan fly. De kan faktisk fly og det er observert i Sør-Norge løven kan også være film-stjerne f eks løvenes konge 1,2 og 3 og alle vett hvordan den ender !!!


løver liker også romper, hvis de har kliss på som er et felles ord for slim eller kalkun. så spis sunt.

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk