LO

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
En av LO's Ansatte under det store Banan opprøret i 1994

LO (Lat organisasjon) er Apepartiets (Arbeiderpartiet) største sponsor av bananer og fiskestuing (for vegetarianere). LO har opp gjennom tiden arbeidet hardt for at bananplukkerne skal få en lettere arbeidsdag, gjennom å pålegge apene å stemme for fullpensjon for banenplukkerne når plukkemaskinene blir installert på stortinget's regning. LO ble opprettet av Solkongen selv i 1667 eet (etter endt tjeneste som vernepliktig i Teheran - etter pålegg fra SU) Organisasjonen hadde dengang som formål å kjøpe inn alkohol i store kvanta , for så å selge dem videre på div fester til subsidiert pris. Mye av bakgrunnen for dette var colas store inntog som den nye festdrikken, noe solkongen og LO var svært skeptisk til.


Hvem er i LO[rediger]

Bortsett fra apene består LO ellers av håndverkere og økonomiutdannede 34 år og tre måneder gamle gnomer, apevampyrer og rumpevampyrer. Det er også et mindretall av superintelligente dreperkaniner. Arne-Bjarne Bjartesen er ikke med i LO, selv om han en gang skal ha sagt at han kunne tenkt seg å være med i LO for sexens skyld:

«Jeg kunne tenkt meg å bli med i LO for sexens skyld»

- Arne-Bjarne Bjartesen


Banan Opprøret[rediger]

I 1994 bygde det opp til uroligheter da apene ikke fikk trygd og de ble sammen med Ingunn Yssen trakassert av Siv Jensen. Til slutt gjorde apene opprør og herjet rundt i Oslo. For det meste kastet de svarte og flytende bananer på publikum, men de rev også av lillefingeren til Ari Behn. Etter to dager med Banankasting kom Chuck Norris Til Oslo etter bønn fra Jens Stoltenberg etter to sekunder hadde han drept halvparten av alle apene før resten gikk med på ett mikroskopisk lønnsnivå. Det skal også sies at Chuck Norris fik hjelp av Area 51 til å skafe seg våpen og sjokolade.

Kampsaker[rediger]

  • Synge gamle sanger om og om igjen. (noe NASA og Arbeiderpartiet klager på at de har stjålet deres ide)
  • Innføre 36 minutters arbeidsdag, for alle offentlig ansatte
  • Skyte all ulv som er over 14 cm lang
  • Påby 1 times fisketur - hver søndag, for alle privat ansatte
  • Forby sex før første barn er født.
  • Hammerstatue i stortinget's aula
  • Påby spyskål utenfor enhver LO byggning
  • LO vil gå til kamp mot medieskapte klimakriser, men de mener at dette kan fint utgå med skyhøye kneløft.
  • Hvis noen gambler til hytten ryker, skal du betale. Dermed har du en LO-Favør forsikring.

Kjente medlemmer (og tidligere medlemmer) av LO[rediger]

LOL[rediger]

LOL er en underorganisasjon av LO. Denne ble startet i 2006 i Valdres, og tar har omtrent de samme kampsakene som vanlig LO. Hovedforskjellen er at LOL åpner for forbud mot sjokoladepudding og gelé, som de mener bryter med internasjonale menneskerettigheter. LOL, som står for Lat Organisasjons Lillebror, får all økonomi direkte fra Staten LO og storebror passer alltid på så ikke LOL roter seg opp i noe trøbbel. LO sørger også for å ta igjen overfor LOL dersom han blir mobbet på skolen.