Lag 7 (Naruto)

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Denne artikkelen er om det mest kjente ninja-laget fra Naruto. Hvis du ser etter informasjon om det like kjente håndball-laget med det litt vel uoriginale navnet, er du dessverre kommet feil.

I ninjaenes verden er det vanlig at man begynner i et lag på tre personer når man blir ninja. Laget skal inneholde en jente, og to gutter, for å skape en noenlunde balanse, og sørge for at ingen av ninjaene blir homofile. I tillegg har de en lærer, som skal lære dem alt de trenger å lære som ninjaer (sniking, dreping og diverse andre nyttige ting).

Lag 7. Hatake Kakashi (som nettopp har fortalt en vits), Uchiha Sasuke (som ikke hører etter, og er sur fordi Kakashi buster til håret hans), Haruno Sakura (som ler av vitsen) og Uzumaki Naruto (som synes vitsen ikke var politisk korrekt).

Uzumaki Naruto[rediger]

Uzumaki Naruto i all hans oransje prakt.
 • Navnet ”Naruto” er en type fiskekake.
 • ”Uzumaki” er en spesiell type vaskemaskin.

Uzumaki Naruto er en hyperaktiv og fargeblind ninja (de færreste ninjaer kler seg i oransje) som har to store interesser i livet. Den aller første, og aller viktigste, er mat … først og fremst nudler. Den andre interessen hans er venner, men de er ikke så viktige som mat. Naruto's store drøm i livet er å bli landsbyens beste ninja, en Hokage. Han har to grunner til å ønske dette; som Hokage vil alle respektere ham, og han vil dessuten få så mye nudler han bare vil. Et annet pluss er at hokager pleier å være populære hos det annet kjønn (det samme kjønn også, men nok om det).

Historie[rediger]

Naruto er sønnen til den fjerde Hokagen. Da Naruto ble født, ble den aller mektigste pokemonen; Pikachu, satt inn i kroppen hans fordi den lagde så mye ugang hvis den var fri. Den raserte landsbyer og drepte en hel masse folk med den utøylelige elektrisiteten sin. Den har det helt topp der inne, men av og til, hvis Naruto er i dårlig humør, kan den prøve å komme seg ut. Den har foreløpig ikke klart det, men alle frykter den dagen den kommer til å gjøre det. På grunn av dette, har Naruto veldig mye chakra. (Chakra er den japanske utgaven av The Force, kraften som styrer universet.)

Naruto var ikke (som man kanskje kunne forvente når han var den fjerde Hokagens sønn) best i klassen. Han fulgte lite med, gjorde en god del ugang, og fikk ikke de beste karakterene. Likevel klarte han av en eller annen mystisk grunn å stå til eksamen (at han reddet en av lærernes liv kan ikke ha noe med saken å gjøre ... eller?). Han ble satt på samme lag som Haruno Sakura og Hedde Handeland. Han er venner med begge to, er litt forelsket i den ene, og krangler en del med den andre. (Hvem som er hvem kan leserne selv gjette seg til). Drømmen om å bli Hokage har han foreløpig satt på vent, og for øyeblikket bruker han mye av sin tid til å prøve å få Sasuke til å komme tilbake til landsbyen. Blant Narutos lærere kan vi nevne Hatake Kakashi, Jiraiya, og McGyver.

Teknikker[rediger]

Naruto bruker forskjellige teknikker. Her er noen av de vanligste:

 • Gå i trærne
 • Hoppe i trærne
 • Løpe (på bakken)
 • Jakte på Hedde
 • Kaste ting
 • Hoppe og spinne på bokser slik at de går istykker
 • Sexy-no-jutsu

Sexy-no-jutsu[rediger]

Sexy-no-jutsu: Standard form. Fungerer på de fleste av hankjønn.
Sexy-no-jutsu: Mer avansert form. Fungerer på både yaoi og yuri-fans.

Sexy-no-jutsu er Naruto’s viktigste teknikk, både i kamp og til hverdagsbruk. Teknikken brukes oftest for å få fienden til å miste konsentrasjonen, eller få et massivt blodtap i form av neseblod.

Det finnes en rekke forskjellige former av sexy-no-jutsu, som brukes alt etter som hvilken fiende man står ovenfor. Sexy-no-jutsu fungerer på de aller fleste fiender, den eneste svakheten er at siden det er en overraskelsesteknikk, må man vite fiendens seksuelle legning før man begynner.

De tre vanligste formene er

 • Standard: En naken jente/gutt dekket av tynn røyk.
 • Dobbel: To nakne jenter/gutter dekket av tynn røyk.
 • Harem: Hundrevis av nakne jenter/gutter dekket av tynn røyk.

Hvordan jentene/guttene ser ut, kommer helt ann på hvem som utfører teknikken. Vanligvis er hår-, hud- og øye-fargene de samme. Hvis du virkelig vil slå ut noen, kan du forvandle deg til spesielle personer. Hvis f.eks din motstander er en kvinne, er Jack Sparrow et sikkert kort. Om din motstander derimot er en mann ... vel, Jack Sparrow er fortsatt et sikkert kort, uansett hva.


NB: Vær forsiktig med å forvandle deg til personer i fiendens omgangskrets. Særlig slektninger. Sannsynligheten er stor for at fienden vil bli mer kvalm enn opphisset. (Men det betyr jo egentlig ingenting, siden han eller hun uansett blir forvirret)

Uchiha Sasuke[rediger]

Uchiah Sasuke. Her i et antrekk fra 2007-kolleksjonen.

Navnet ”Sasuke” betyr ”Kul, Handsome, Awesome og Smexy”.

 • ”Uchiha” er en elektrisk vifte som bruker så mange batterier at bare rike folk har råd til å bruke den.


Uchiha Sasuke er en av de beste ninjaene på Narutos alder, og det siste medlemmet av Uchiha-klanen. Han bruker mye tid på utseendet sitt, men grer aldri håret. Han er nesten aldri i godt humør, og ser ned på nesten alle som ikke er like flinke som han selv. Han er svært populær blant jentene, men har overhodet ingen interesse av dem. På fritiden skriver han depressiv poesi. Navnet 'Sasuke' uttales 'Sasgay' på engelsk.

Historie[rediger]

Sasuke vokste opp i skyggen av sin storebror Itachi. Itachi var flinkere, smartere, kjekkere, mer populær, og kort sagt bedre i absolutt alt. Til tross for dette hadde de et ganske normalt, familieforhold … inntil Itachi plutselig bestemte seg for å slakte ned hele familien deres. Hvorfor han gjorde dette, er ukjent. Vi vet heller ikke hvorfor han bestemte seg for å spare lillebroren sin (Itachi’s eneste forklaring på hvorfor han ikke drepte broren sin og ble ferdig med det, var at ”Han ikke følte seg i humør til det akkurat da”). Hvis Itachi noensinne gjorde en feil i sitt liv, var det antakelig denne. For på grunn av dette har Sasuke sverget å drepe storebroren sin. Han har forsøkt utallige ganger, på utallig måter, men har feilet hver gang.

Etter å ha stått til eksamen, ble Sasuke plassert på samme lag som Uzumaki Naruto og Haruno Sakura. Siden han var bedre enn dem, ignorerte ham dem. Fullstendig. Etter hvert fant han ut at de ikke var så svake/tåpelige/udugelige som han trodde de var, og de ble venner. Men vennskap er jo et skap man kan komme ut av, noe Sasuke også gjorde. For etter å ha vært gjennom mange farlige oppdrag, møtte Sasuke Orochimaru, som tilbød han en måte å bli sterkere på, slik at han kunne drepe storebroren sin. Sasuke gikk med på det med en gang, og rømte med Orochimaru. For øyeblikket jobber Sasuke hos Orochimaru, først og fremst som modell og prostituert, noe han trives godt med.

Teknikker[rediger]

Sasuke's berømte spesialitet, kartongteknikken

Sasuke bruker forskjellige teknikker. Her er noen av de vanligste:

             * Sharingan
             * Kartongteknikken
             * Chidori
             * slåss med sverd mens andre er på.

Haruno Sakura[rediger]

Haruno Sakura. Hvem kan gjette hva hennes yndlingsfarge er?
 • Navnet ”Sakura” er en spesiell blomst som ofte forbindes med japansk sukkertøy og tyggegummi.
 • ”Harru no Sakura” er et utrykk som brukes til å spørre om personene rundt deg har sukkertøy av denne typen.

Haruno Sakura er det eneste kvinnelige medlemmet av lag 7. Hun har rosa hår og kler seg deretter. Hun er ganske smart, men har en tendens til å fokusere litt for mye på gutter (særlig Sasuke).

Historie[rediger]

I motsetning til Sasuke og Naruto, hadde Sakura en ganske unormal barndom, i følge ninja-standarer. Hun har begge foreldrene i behold, og det er ikke noen dårlige forhold i familien. I barndomsårene ble hun ertet mye fordi hun hadde stor panne og rosa hår. Dette tok fra henne den lille selvtilliten hun hadde, inntil hun ble venn med Ino. De hadde et typisk ”Leder-og-medhjelper”-vennskap, der Ino var lederen og Sakura var medhjelperen, siden Ino var søtere, modigere, sterkere flinkere og så videre. Mot alle odds hjalp dette Sakura å bygge opp litt selvtillit (et skjevt vennskap er ofte bedre enn intet vennskap). Dette vennskapet endte imidlertid brått da de begge ble forelsket i Uchiha Sasuke, og de gikk fra å være bestevenninner til å bli bitre rivaler (i en alder av 12 år, ninjaenes liv er hardt).

Når de ble valgt ut til å være på lag, trakk Sakura det lengste strået, og havnet på samme lag som Sasuke. Den første tiden på lag 7 brukte hun til å si ”Sasuke-kun” hvert femte minutt,og følge Sasuke rundt overalt, samt å være irritert på Naruto og kalle ham en idiot. Hun kom seg gjennom de første årene i live, til tross for at hun ikke var særlig sterk fysisk sett. Sterk ble hun ikke før den femte Hokagen, Tsunade, begynte å trene henne. Da utviklet hun seg til gjengjeld med stor fart, og i dag kan hun knuse steinblokker så lett som ingenting (hvis hun tar nok løpefart).

Sakura utfører den beryktede knuseteknikken hun har lært av Tsunade.

Teknikker[rediger]

Sakura er en legeninja, og hennes evner går mye ut på å hjelpe andre. Hun kan lage motgifter, og helbrede med håndspåleggelse. I tillegg har hun (etter å ha blitt trent av Tsunade) blitt såpass sterk at hun kan knuse det meste, hvis hun går inn for det. Men hun er ikke like sterk som sin læremester, da Tsunade kan knuse steiner og få bakken til å sprekke med bare en finger, mens Sakura må bruke hele knyttneven.

Sakura er dessuten ganske smart og kan derfor kombinere teknikker, forsvarsmetoder og angrepsmetoder når hun sloss (noe Naruto ikke kan, han har en tendens til bare å hoppe på fienden).

 • Den beryktede knuseteknikken
 • Den mindre beryktede knuseteknikken
 • Håndespåleggelse

Hatake Kakashi[rediger]

Hatake Kakahi, lærer for lag 7. Hans fremste hobby er lesning i pornobøker, som han praktiserer overalt og hvorsomhelst. (dette bildet er tatt midt under en kamp)


Hatake Kakashi er læreren for team 7. Han er også kjent under kallenavnene ”Kopierings-ninjaen” og "Den Maskerte Pedo". Hans to fremste egenskaper er at han svært ofte kommer for sent, og at han nesten alltid leser. Han er ikke særlig nøye med utseende, og grer aldri håret. Dessuten tar han aldri av seg masken sin, selv ikke når han sover, spiser eller bader. Ryktene sier at det er fordi han har komplekser for den nedre delen av ansiktet sitt. Den eneste delen man ser av ansiktet hans til vanlig er det høyre øyet. Det venstre øyet er skjult under pannebåndet hans mesteparten av tiden. Kakashi er en stor fan av bokserien ”Icha Icha”, av Jiraya. Disse bøkene har en aldersgrense på 16 år, og da er det vel klart for de fleste hva de handler om.

Historie[rediger]

Noe av det første Kakashi lærer elevene på lag 7, er at samarbeid er ufattelig viktig. Dette er noe han selv har lært (kopiert) av en venn Uchiha Obito. De to var på lag sammen, men da Obito døde under krigen, ga han Kakashi et av øynene sine. Derfor har Kakashi sharingan på det venstre øyet, (selv om han ikke har sneket seg inn på et Stolandreservat den 4 søndagen i advent, revet ut og spist tungen til så mange Stolender som mulig før julaften, dratt til Nepal og utdannet seg til proff munk). Dette bruker han for alt det er verdt, og kan kopiere de aller fleste teknikker andre bruker. Han har derfor fått tilnavnet ”Kopierings-ninjaen” (eller ”Juksemakeren” som er et mindre populært, men minst like kjent kallenavn). Han har hatt grått hår hele livet. Den offisielle grunnen til at han kommer for sent hele tiden er at han alltid starter dagen ved Obitos gravstein. Den egentlige grunnen er en kombinasjon av konstant forsovelse, for mye lesning av bøker, og generell dårlig punktlighet.

Teknikker[rediger]

Kakashi har, i likhet med Sasuke, sharingan. Andre av hans imponerende evner er:

 • evnen til å sloss mens han leser i en bok
 • evnen til å alltid komme for sent
 • *rumpepoke*